Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit lépjek most? Megtegyem?

Mit lépjek most? Megtegyem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. A barátom 16..

S már nagyon szeretné a "dolgot".. Nem mondja szó szerint, hogy "csináljuk", de sokat utal rá, elég magától értetődő mondatokkal, érintésekkel..

Nem mondom, hogy én nem, csak félek, hogy mit mondanak mások, ha kiderülne a dolog, vagy, hogy megbánom s már nem tudom visszacsinálni(amit kétlek, hogy megbánom).. November óta együtt vagyunk, de közben voltak párhetes szakítások, szóval nem volt komoly, most 1 hónap, 1 hete komoly a dolog, rájött, hogy egy f4sz volt és megbánta, s próbálja bebizonyítani, hogy szeret.. Én hiszek neki, mert sokat el is mondja, hogy szeret és tényleg sokat is változott, s ki is mutatja az érzéseit.. Ha lefekszem vele, még akkor is várok 1-2 hónapot, hogy bizalmasabb legyen a kapcsolatunk..

Mi a véleményetek?

Köszi :)

2011. ápr. 12. 17:00
1 2 3 4
 31/37 Brigci válasza:

Akkor sorry.

Lenne még egy kérdésem! Érezted már úgy,h milyen lenne ha meglátna téged mesztelenűl??

mitől félsz? a fájdalomtól vagy az utánna való érzéstől?

2011. ápr. 21. 11:02
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem attól.

Nem tudom.

Félek belevágni úgy érzem egyszer-egyszer.

Ez az érzés elmondhatatlan, szeretném is, meg nem is.

Talán engem legjobban az befolyásol, hogy mások mit szólnánk a dologhoz, ha kiderülne.

Vannak olyan dolgok amiket jobb szeretek magamban tartani s még a legjobb barátnőmnek sem mondok el. Tegnap beszéltünk a szexről a b. nőimmel, és azt mondta, hogy fiatal vagyok még a dologhoz. És csak jóváhagytam amit mondott.. Mert nem mertem elmondani neki és SENKINEK a dolgokat.. Ezért is örülök, hogy van ez az oldal :)

2011. ápr. 21. 13:52
 33/37 A kérdező kommentje:

Visszatérve arra, hogy meglát meztelenül.

Ez nem befolyásolja a döntésem.. Ha az lenne meglehetne oldani. ;)

2011. ápr. 21. 13:53
 34/37 Brigci válasza:

Ha nem tudsz megnyílni a magán életeddel kapcsolatban a barátnőidel sőt senkivel az a legjobb hisz látszik,h fontos neked a magánéleted. és nem vagy olyan aki mindenkinek el kotyog mindent..

Énis így voltam vele: akartamis meg nemis. nem tudtam hova tenni magam meg ilyenek, de aztán megtörtént és az összes gondolkozás görcsölés megszünt!.

De neked sztem várnod kéne még főleg ilyen fiatalon.

2011. ápr. 21. 21:37
 35/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm Brigici :*

Nagyon megértő vagy! >:D<

Azt hiszem még várok a dologgal, arra jutottam!

Csak kérdés, hogy meddig!

2011. ápr. 21. 22:05
 36/37 Brigci válasza:

Nem tudo meddig, ezt érezned kell majd :) FOGOD :)

és szivesen!

2011. ápr. 21. 22:29
 37/37 A kérdező kommentje:

Rendben!

Köszönöm (L)(K)(L)(K)

>:D<

2011. ápr. 21. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!