Mit lépjek most? Megtegyem?
14 éves lány vagyok. A barátom 16..
S már nagyon szeretné a "dolgot".. Nem mondja szó szerint, hogy "csináljuk", de sokat utal rá, elég magától értetődő mondatokkal, érintésekkel..
Nem mondom, hogy én nem, csak félek, hogy mit mondanak mások, ha kiderülne a dolog, vagy, hogy megbánom s már nem tudom visszacsinálni(amit kétlek, hogy megbánom).. November óta együtt vagyunk, de közben voltak párhetes szakítások, szóval nem volt komoly, most 1 hónap, 1 hete komoly a dolog, rájött, hogy egy f4sz volt és megbánta, s próbálja bebizonyítani, hogy szeret.. Én hiszek neki, mert sokat el is mondja, hogy szeret és tényleg sokat is változott, s ki is mutatja az érzéseit.. Ha lefekszem vele, még akkor is várok 1-2 hónapot, hogy bizalmasabb legyen a kapcsolatunk..
Mi a véleményetek?
Köszi :)
Most miért kell rögtön, hogy jaj lefeküdjek, lefeküdjek, csak legyek minél hamarabb túl már rajta dolog mindig?
Hallottál már arról, hogy petting? Nagyon jó dolog, és lehet szép fokozatosan egymás testét megismerni, és elmélyíteni a dolgokat. Mármint több alkalommal.
Nem kell rögtön nekiesni a szexnek, nem csak az van a világon. Pettingelj vele szépen, és majd idővel egyre kevesebb és kevesebb ruha lesz, meg akár meg is tanulhatod kielégíteni más módokon. És ha összeszokott a testetek, akkor majd jön magától a szex, és akkor nem kell kérdezgetni. Csak legyen nálatok gumi, mert ha teherbe esel azt sokkal jobban megfogod bánni minthogy elveszítetted-e a szüzességed vagy nem.
Mondasz valamit utolsó.. :-?
A pettingről el is feledkeztem..
Jó ötlet :>
Régebben megfordult a fejemben, de nem foglalkoztam vele..
De egy dologtól félek.. Hogy nem fogja/fogom tudni megállni, s megtörténik a dolog.. :-S
Ha van nálatok gumi, és nem felejtitek el felrakni, akkor akkorse lesz baj. Amúgy ha csak az egyikőtök nem tudja megállni, akkor a másik még le tudja állítani, ha ő nem érzi magát készen (ilyenkor nem gáz, mivel nem úgy indul a dolog, hogy akkor most biztos szex lesz, és abból visszakozik vki). Ha meg egyikőtök se érzi úgy, hogy ezt nem kéne, hanem készen érzi magát lelkileg, akkor meg nincs mit megállítani. De ez majd eldől ott.
Egyébként szerintem beszélgess el erről a barátoddal, inkább ne legyenek félreértések.
Nekem volt egy kis félreértés a barátommal, de ez most elég komikusan fog neked kijönni, de mindegy, elmesélem XD
Szóval együttvoltunk egy másfél, két hónapja, és volt már vmi petting, de csak nagyon lightos. Itt szögezném le, hogy nekem korábban nem volt pasim, és ő ezt tudta, és tiszteletben is tartotta, én meg csak örültem, hogy nem akar túl gyors tempóban haladni. Aztán egyszer neten mesélte, hogy fürdés előtt véletlen leöntötte magát csokikrémmel. Én meg persze mondtam, hogy ha ott lettem volna, szívesen segítettem volna az "eltávolításában". Nah de erre elég furcsán reagált, nemhogy nem tűnt lelkesnek, de inkább zavart volt (mint később kiderült pánikolt), mire aztán én pánikoltam, hogy úristen mi van vele, nem kellek neki mégse? Aztán később kisült, hogy ő házasság előtt nem szeretne lefeküdni senkivel, és amiatt aggódott, hogy velem is az lesz, mint a volt barátnőjével, aki meg nagyon is akart volna, és nem nagyon tudta elfogadni, hogy ő nem. De ezen nem kellett aggódnia szegénykémnek, mert én inkább örömmel vettem, mivel hasonlón gondolkoztam. De még szerencse, hogy meg lett beszélve, mert ha meg nem, mindketten olyanért parázunk, amivel semmi gond nincs is. Így egyébként sokkal szabadabban, és jobb érzéssel megy a petting is, hogy tudjuk mit akar a másik.
Ugyan ebben a helyzetben voltam...
Várj vele és amikor úgy érzed,h már te is akarod akkor hajrá! mind1,h nem vele de akkor kel amikor érzed.. fogod! :) :D
Az a baj, hogy egyikszer szeretném, másikszor meg nem.. Vagyis nem is, hogy nem szeretném csk félek.. :-S
A hétvégén fel-fel hozta a témát, kérdezte, h "ma összehozunk valamit?" stb. s aztán majd csináltam, hogy fáj a hasam, meg nincs jó kedvem.. Aztán (a barátnőmnél voltam, azon a telepulésen ahol a barátom lakik) hazamentunk, megálltunk az ajtó előtt s mta hogy a cigit beteszi a dzsekijébe mert nehogy megtalálják a zsebébe, aztán kivett a zsebéből egy doboz óvszert, hogy azt is tegye el, s mta, hogy "gondolom erre ma már nem lesz szükség!?".. s mtam, h hát nem...
Szóval a lényeg az, hogy félek ilyesmiről beszélni, ilyen téren elég szégyenlős vagyok.. Meg mondjuk ha "megbeszélés" nélkül kezdeményezem a pettinget, ő lehet arra fog gondolni, hogy én le akarok feküdni vele :-S
Ha ilyeneket kérdez, hogy h "ma összehozunk valamit?" "gondolom erre ma már nem lesz szükség!?" akkor nekem nem úgy tűnik, hogy annyira fontos lennél neki, inkább csak szexelni akar. Ezek alapján azt mondom, hogy ne feküdj le vele, de persze adott szituációtól függően hangozhatott másképp is a mondat. De olyan, mintha csak a szex érdekelné, és pl az, hogy neked is jó legyen, vagy te mit szeretnél, az már kevésbé. Márpedig hidd el, jobb ha egy olyan sráccal veszíted el, aki odafigyel rád, próbál óvatos lenni hogy ne vagy minél kevésbé fájjon neked, stb.
A másik dolog: arra még mindig nem tudtam rájönni, hogy te tényleg szeretnéd-e. És most nem úgy értem, hogy kíváncsi vagy a szexre, mert ez érthető, természetes dolog. Hanem hogy kívánod-e a szexet, a barátodat? Te felizgulsz és ezért akarsz lefeküdni vele, mert nagyon kívánod? Vagy csak a kíváncsiság hajt? Ha a barátod nem izgat fel rendesen előtte (simogatással, csókolgatással, stb), akkor kevésbé nedvesedsz be, és olyankor jobban fáj, főleg az első alkalom. Hidd el, kíváncsiságból nem érdemes megtenni, lesz még bőven alkalmad a szexre, akár ezzel a fiúval ha kitart a dolog hosszú távon, akár egy másikkal. Nem akkor állsz készen a szexre, ha már nagyon tudni szeretnéd, hogy milyen, hanem ha felizgulva testileg is kívánod a dolgot. Hogy ez pontosan lányoknál milyen, mit éreznek, nem tudom, de ha nagyon fel vagy izgulva, akkor kb olyan érzésed van, hogy legszívesebben magadhoz nyúlnál, masztiznál (vagy épp a szexet kívánnád).
Egyébként ha van rá lehetőséged, egyedül vagy, masztizz, azzal felfedezed a tested, rájössz, mi az ami jó neked, stb, és azt is megtudod, milyen az, ha kívánod a szexet, mert egy pont után, ha nem magától jött az izgalom, hanem úgy idézted elő, már akkor is kívánod. (Ha szoktad csinálni, és tudod már milyen amikor fel vagy hevülve, milyen az orgazmus, akkor nem szóltam, vedd úgy, hogy ezt a bekezdést meg se írtam. :)
Szóval az én véleményem: Még nem kellene lefeküdnöd vele. 1,5 hónap az azért eléggé kevés még. Nekem egy kanos tininek tűnik, aki csak dugni akar. (Én is voltam ilyen, szerencsére már kinőttem…) Persze ettől függetlenül lehet, hogy szeret téged, de a szexszel kapcsolatban szerintem ez a helyzet, amit leírtam. Várj a dologgal még 1 évet vagy legalább fél évet vagy annyit, amíg készen nem állsz rá, és ha még mindig jó a kapcsolatotok, minden rendben, akkor mehet a dolog. Persze a srácnak ne mondj konkrét időt, hogy várni akarsz fél évet, csak azt mond, hogy még nem állsz rá készen. (különben még úgy lesz vele, hogy jó, akkor félév, aztán végre szex) Ha szeret, akkor meg fogja érteni. Nehéz megállni, de kibírja. Persze próbálkozni finoman lehet, hogy fog, főleg ha együtt alszotok. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret. De ha emiatt komoly veszekedések vannak, esetleg szakítani akar, akkor jobb is, hogy ha nem vele fekszel le. És ha emiatt esetleg szétmentek (bár remélem, nem kerül rá sor), akkor többször ne fogadd vissza, bármit is érzel iránta.
Na de ez csak az én véleményem, hogy megfogadod, vagy nem törődsz vele, az már a te döntésed, végülis a te életed, te tested, stb. :) Remélem, jó döntést hozol, és nem bánod meg. :)
Kedves utolsó válaszoló! köszönöm a válaszod, elgondolkodtatott. És jól esett, hogy normálisan válaszoltál, nem néztél le a kérdésem miatt.
Tulajdonképpen, most, hogy így belegondolok kicsit félek a dologtól. Ez összezavar, hogy egyszer szeretném, másszor meg félek tőle.
Mikor azokat a dolgokat mondta, ("_") úgy hülyülve utalt a dologra.
Talán a pettingen kellene gondolkoznunk. Csak az a probléma ebben a kapcsolatban, (részemről) hogy nem tudok vele beszélni a szexről. Hetfő este itt volt nállam, s valahogy felhozódott a dolog, és már nemtudom mit mondtam, csak mondta rá, hogy "de majd mindennek eljön az ideje egyszer, igaz?" (itt a szexre gondolt, mert arol volt szó).
De úgy konkrétan nem merek beszélni a dologról.
U.i.: Lehet hülyének néztek 114 évesen, de úgy érzem, hogy ő az a fiú akivel le tudnám/szeretném élni az életem.
Volt már előtte jó pár komolyabb/hosszabb ideig tartó kapcsolatom, és hiába mondtam, hogy szeretem, de még ha azt is mondtam, nem éreztem úgy, mint most.
Egyszerűen odáig vagyok érte!
És szeretném ha ő lenne az első, de még azt hiszem nem most!
Reagálok amire nekem válaszoltál..
Mióta is vagytok eggyüt?? ..
Nane komolyan a barátai elött tette el a doboz óvszerrt és mondta,h erre nem lessz szükség..ezzel megalázott..én a helyedbe elhúztam volna és megsértődtem volna,mert ezzl súlyosan megalázott...
Ha azt hiszi,h lefeküdni akarsz vele mior te csak a pettinget akarod akkor mikőzben csináljátok állítsd le meg ilyenek..
Nem tudom,h ő már szűz-e vagy nem de tisztelnie kell téged.
Nem :o
Nem a barátai előtt tette el..
Kettesben voltunk.
mikor hazakísért(a barátnőmék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!