Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom h megtegyem e vele?...

Nem tudom h megtegyem e vele? (16l)

Figyelt kérdés
Nincs pasim, de van egy nagyon jó barátom . Mindent megdumálok vele mert megértő, meg lehet vele mindent beszélni és őszinte is. 100%-ig megbízok benne és le is feküdnék velem és erről már beszéltem vele és ő is így van vele. (napra pontosan egy évvel fiatalabb) Már volt róla szó de akkor még nem voltam kész mert nagyon féltem fájdalomtól. Egy ideje már nagyon izgat ez a gondolat de nem tudom h helyes lenne e így megtenni nem szerelemből.Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást. Szerintetek mit csináljak?
2013. nov. 14. 21:54
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Légyszi vki indokolja már meg, hogy mért is menne tönkre a barátságunk :/ majdnem mindenki ezt mondta
2013. nov. 16. 17:56
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Ha fel tudod mérni a viszonyotokat pontosan el is mélyülhet, maradhat "barátság extrákkal", és tönkre is mehet. Ez érett döntés, ti tudjátok. Eldönteni nektek kell. Mi maximum felvázoljuk mi történhet, aki pedig már valamilyen szinten rendelkezik tapasztalattal, az megosztja. Nekem volt hölgy ismerősöm, aki bizalommal fordult hozzám ha túl hosszú ideje volt magányos (ha érted), de előtte megbeszéltük, kitárgyaltuk, hogy hogyan is tovább. Működött, de ehhez mindkettőnknek úgy is kellett hozzáállni. Az érett döntést ez kivánja, nem maga a szex.
2013. nov. 16. 18:49
 33/34 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom :/ remélem nem megy tönkre ha úgy döntök bár nem tudom miért menne tönkre :S
2013. nov. 16. 19:51
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát :D
2013. nov. 17. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!