Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megtegyem?

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még mindig szűz. Nem azért akarom elveszíteni a szüzességem hogy ne legyek az, mert ciki, hanem mert már nagyon vágyom a szexre. Azért vagyok még mindig szűz mert eddig vártam hogy majd szerelmes leszek. De még barátom se volt, semmi. Elég nehezen ismerkedek fiúkkal, mert egyszerűen nem tudok velük miről beszélni, és nagyon zavarba jövök ha bármi olyan helyzetbe kerülök. Úgyhogy nem hiszem hogy mostanában lesz komoly kapcsolatom, és már nem bírok tovább várni, úgy vagyok vele hogy jó lesz így is. Van egy 24 éves fiú, vele szeretném. Ő tapasztalt, volt már többször is szűz lánnyal, és nagyon odafigyelne rám. Azt mondta hogy tetszem neki, de ő csak szexet szeretne. Másfél hete beszélgetünk facebookon, úgyhogy valamennyire megismertük egymást. Már meg is beszéltük hogy találkozunk vasárnap. Attól félek csak egy kicsit hogy fájni fog, mert elég nagy van neki. Szerintetek megtegyem vele?

2014. jan. 8. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
NE.
2014. jan. 8. 21:04
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Inkább velem jó? Irhatsz
2014. jan. 8. 21:05
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
És attól jobb lesz, hogy egyszer összefekszetek?
2014. jan. 8. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

A szüzességed nem átok vagy erény, hanem egy állapot.

Ha szeretkezni akarsz, szeretkezz! Ha pedig nem, akkor ne.

2014. jan. 8. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne tedd meg. Annyira más az egész, ha olyan emberrel vagy, aki szerelmes beléd és ha olyannal, aki vigyáz rád. Én legalábbis nem tenném meg a helyedben csak úgy. Legalább akkor ismerjétek meg egymást rendesen.
2014. jan. 8. 21:11
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
19 éves lány vagyok,szintén szűz,szintén nem volt még pasim.Lassan 1 éve,hogy adódott egy hasonló helyzet,volt egy srác,kedves meg aranyos volt,de csak "arra" ment.Beszélgettünk erről,de végül nem mentem bele (pedig azért akkoriban is furdalt már a kíváncsiság,milyen lehet,meg vágytam is rá),és őszintén szólva nem bántam meg.Belegondoltam ,hogy ha akkor belemegyek,most verném a fejem a falba,mert nem olyan emberrel történt meg,akit igazán szeretek.
2014. jan. 8. 21:24
 7/17 Passiflora ***** válasza:
28%

Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor megvárnám, amíg szerelemből tehetem meg, és annyira vágyom rá, hogy nincs bennem semmi bizonytalanság. (Nekem már rég múlt idő, de a mai napig gyönyörű szép emlék. :-)

De ha Te úgy érzed, hogy Neked jobb lenne most és így, mint várni, ki tudja, meddig, akkor tedd meg.

Szerintem a legjobb tanács, amit adhatok, hogy hallgass a saját érzéseidre.

2014. jan. 8. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Én is 19 évesen vesztettem el a szüzességemet, és olyannal akit igazán szeretek, és most is együtt vagyunk. Ne siesd el. A lányoknál nem ciki, hogy ha valaki szűz még mondjuk 20 évesen is akár, inkább tiszteletre méltó, hogy nem fekszik össze bárkivel. Lehet most vágysz a szexre, de később ha lenne egy komoly kapcsolatod, és őszintén tudsz vele beszélni mindenről, és megtudja hogyan vesztetted el, szerinted, hogy fog rád tekinteni? Nekem voltak kapcsolataim, de soha nem éreztem igazinak, és 2 hónapnál tovább nem jártam senkivel sem, és lett volna rá esély, hogy megtegyen, de nem voltam szerelmes, és azt mondtam csak szerelemből fogom, mindegy hány évesen. A mostani kapcsolatomba felszabadultnak érzem magam, és tényleg szeretem. Már másfél hónap után lefeküdtem vele, és ő kifejezetten örült, hogy még senkivel sem voltam előtte. Az első pedig mindenképpen fáj kicsit, hiába figyelmes. Velem nagyon figyelmes volt a páron, pedig még nem is volt szűz lánnyal, mégis figyelt arra, hogy nekem jó legyen, és előtte sem sürgetett semmit, mondta, hogy bármennyit vár rám. Én is félénk vagyok, és nehezen nyílok meg, egy kapcsolatomban sem voltam felszabadult, viszont a párommal már az első találkozásnál olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, és nála nem volt egymás között kínos csend. Én csak azt tudom mondani, hogy várd meg az igazit, mert ezt meg fogod bánni szerintem. Ha eddig vártál, még várj.
2014. jan. 9. 08:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Biztos hogy jobb lenne olyannal csinálni először, akivel szeretjük egymást, de nincs ilyen és fogalmam sincs mikor lesz. Én már nagyon akarom a szexet, és úgy érzem hogy nem bírok többet várni. Ez a fiú meg pont jónak tűnik arra hogy elveszítsem vele a szüzességem. Ahogy beszélgettünk kedvesnek meg normálisnak gondolom, és még jól is néz ki.
2014. jan. 9. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:

18 évesen veszítettem el, nem szerettem, nem is igazán ismertem a fiút. És egyáltalán nem bántam meg! Én is már vágytam rá nagyon, de volt már több barátom is akivel pettingeltem, csak a szex sose jött össze végül. Aztán odakerültünk ezzel a sráccal és éreztem, hogy tényleg így és most akarom.

Ezt csak azért írtam le, hogy ha úgy döntenél lefekszel vele, láss olyan példát is, hogy nem feltétlenül bánod meg. Ettől függetlenül, szerintem ne tedd meg, amíg itt kell kikérned az emberek véleményét...

2014. jan. 10. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!