Szerintetek megtegyem?
A szüzességed nem átok vagy erény, hanem egy állapot.
Ha szeretkezni akarsz, szeretkezz! Ha pedig nem, akkor ne.
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor megvárnám, amíg szerelemből tehetem meg, és annyira vágyom rá, hogy nincs bennem semmi bizonytalanság. (Nekem már rég múlt idő, de a mai napig gyönyörű szép emlék. :-)
De ha Te úgy érzed, hogy Neked jobb lenne most és így, mint várni, ki tudja, meddig, akkor tedd meg.
Szerintem a legjobb tanács, amit adhatok, hogy hallgass a saját érzéseidre.
18 évesen veszítettem el, nem szerettem, nem is igazán ismertem a fiút. És egyáltalán nem bántam meg! Én is már vágytam rá nagyon, de volt már több barátom is akivel pettingeltem, csak a szex sose jött össze végül. Aztán odakerültünk ezzel a sráccal és éreztem, hogy tényleg így és most akarom.
Ezt csak azért írtam le, hogy ha úgy döntenél lefekszel vele, láss olyan példát is, hogy nem feltétlenül bánod meg. Ettől függetlenül, szerintem ne tedd meg, amíg itt kell kikérned az emberek véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!