Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most szerelmes vagyok egy...

Szandy 15 kérdése:

Most szerelmes vagyok egy fiúba és neki akarom adni a szüzeségem . Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
persze, még szerencse, hogy mi döntünk ebben!
2014. jan. 6. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha szerelmes vagy, régóta együtt vagytok, és legalább a 16-ot betöltötted akkor simán :)
2014. jan. 6. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást és már elég "nagyok" vagytok hozzá akkor igen
2014. jan. 6. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Alapvetően azt mondanám, hogy nyugodtan, hisz ha szeretitek egymást, nincs is ennél szebb dolog. De két aggasztó tény miatt szerintem nem vagy rá készen, és megbánnád.

1) "Most szerelmes vagyok" - Mi az a "most" szócska? Tegnap még nem voltál?

2) Ha ilyen kérdést teszel itt fel, akkor egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy meg akarod vagy meg kéne tenned. Majd ha nem szorulsz mások véleményére, akkor leszel rá érett.

2014. jan. 6. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

A szerelem kevés a szexhez. Motivál, de kevés.

Ha okosan tudod kezelni a nemi életet akkor igen. A szexel felelős leszel magad felé és a párod felé és bizonyos értelemben a családod felé is.

Védekezni ne felejtsetek el! Bármi történjék a behatolásnál gumit használni kell!

És a lánynak ajánlott évente 1x elmenni nődokihoz, mert a szűzhártyával együtt megszűnik az egyik legfőbb védelem a nyavalyák ellen. A doki időben kiszűri ha valami van.

És utána olvasgatnék előtte a testi vonatkozásoknak, hogy ha valami nem ok, akkor ne pánik legyen a vége. Pl. mitől késik a menstruáció... stb.

2014. jan. 6. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
NEM!
2014. jan. 6. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor tedd meg, ha egy szikrányi kétség sincs benned, hogy ő is szeret, és 100%-osan akarod a szexet!
2014. jan. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!