Ne tudom eldönteni. Miért van ez? Megtegyem vagy ne?
Van egy barátom, akivel egy hónapja vagyunk együtt, de már nagyjából fél éve ismerem és nem kifejezetten csak baráti kapcsolat volt közöttünk addig sem. Mindent tudunk egymásról, megbízunk egymásban és a szerelem is megvan. Most felmerült az együttlét, tudja, hogy én még szűz vagyok, és nem is erőltet semmit, azt mondja addig fog várni ameddig én is akarom majd,. Meg is bízom benne ilyen téren, nem félek tőle, tudom, hogy vigyázna rám, de nem tudom mit tegyek.
Nem úgy kell értelmezni, hogy nem szeretném, mert akarom, nagyon is, csak félek, hogy mit fogok majd érezni aztán, hogy rosszul érzem majd magam. Tudom, hogy nem egy lány esett már túl ezen, lehet túl is komplikálom a dolgokat. Mikor vele vagyok, érzem azt, hogy akarom és kész vagyok rá lelkileg is, de mikor később elgondolkodom ezen, félek, ez komoly lépés az életemben, lehet, hogy majd "kevesebbnek " érzem magam utána (nem tudok máshogy fogalmazni).
Vagy megtesszük most, vagy legközelebb csak nagyjából egy hónap múlva lenne rá lehetőség, hogy a körülmények is megfelelőek legyenek. De lehet, hogy akkor is ugyan ezt fogom érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!