A barátom (17) és én (16) már egy éve és egy hónapja együtt vagyunk. Még nem feküdtem le vele, de a haverok azt mondják hogy ideje lenne mert már megérdemelné..
Szerintem az a lényeg amit te gondolsz, és nem az amit a haverok. Ha úgy gondolod,h itt az idő és elég érettnek érzed magad, akkor tedd meg, minden más esetben meg várjatok még vele.
2013. aug. 21. 23:39
2/18 anonim válasza:
Akkor feküdj le vele ha TE akarod és készen àllsz.
Mondjuk 13 hónap ilyen idősen már elég sok.Meddig akarod még váratni?
2013. aug. 21. 23:40
3/18 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy, hogy szeretném. De már annyira sajnálom szegényt hogy rám kell várnia.
2013. aug. 21. 23:51
4/18 anonim válasza:
dugjatok na, ha már a haverok is így akarják
2013. aug. 21. 23:58
5/18 anonim válasza:
Ha nem akar várni rád, majd lelép. Ő dolga.
2013. aug. 22. 00:00
6/18 anonim válasza:
No meg, lehet nem is szereted. Azért ne tartsd magad mellett, hogy legyen valaki...
2013. aug. 22. 00:00
7/18 anonim válasza:
Itt már más problák is lehetnek.
Szereted? Szoktatok veszekedni? Egyáltalán nem vonz szexuálisan?
Tinédzserkorban ennyi járás után nem normális,hogy egyáltalán nem akarod.
Szóval vagy a libidódban vagy a kapcsolatban gondok vannak..
2013. aug. 22. 00:03
8/18 A kérdező kommentje:
Kívánom őt. Szeretem is nagyon. Csak valami miatt mégsem tudok tovább lépni. Nem merek. Mindketten szüzek vagyunk még. Vagy csak a kezdet nehéz?
2013. aug. 22. 00:06
9/18 anonim válasza:
Akkor most szeretnéd,vagy sem?!
Ne haragudj de ez már nagyon szerencsétlenkedés amit csinálsz.Szeretnéd is meg nem is,félsz de nem tudod mitől,képtelen vagy dönteni..
Meg mitől félsz? Szerinted ha borzasztó lenne akkor szeretné mindenki? Kell egy kis idő amíg belejöttök de aztán szuper lesz:)
Viszont tisztességtelen ennyi ideig gyötörni szegényt szóval döntened kène..
Ha szexet nem akarsz,pettingeljetek..
2013. aug. 22. 00:12
10/18 anonim válasza:
Ne a haverok mondják meg, hogy Te mit csinálj! Semmit ne tegyél amíg a bizonytalanság legkisebb szikrája is van benned!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!