Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megtegyem?

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés
A barátom (17) és én (16) már egy éve és egy hónapja együtt vagyunk. Még nem feküdtem le vele, de a haverok azt mondják hogy ideje lenne mert már megérdemelné..

2013. aug. 21. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha tényleg szeret a fiú, akkor tud várni!
2013. aug. 22. 06:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, akkor feküdjön le a haverokkal...istenem..

"haverok mondják h már megérdemelné" Ugye ezt te sem gondolod komolyan... Szex automatikusan kell jöjjön pont egy év után? Nyilván nem ha 16 éves vagy... Akkor csináld ha akarod mivel erre egész életedben emlékezni fogsz.

2013. aug. 22. 07:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tedd meg, ha akarod. Ha vágysz rá, de félsz is tőle, akkor próbáljatok haladni ebbe az irányba. Elmondhatod neki, hogy kívánod is, de félsz is tőle, segítsen ebben. Pettingeltetek már? láttátok egymást meztelenül? fürödtetek mondjuk együtt? Ezek olyan dolgok, amik segíthetnek :)
2013. aug. 22. 09:09
 14/18 Noydra ***** válasza:
Szerintem ilyen korban enmyi idő alatt már mindkettőtöknek meg kéne őrülnie érte... De ez csak az én véleményem. De amúgy csináltatok már valamit az előző kommentelő által felsorolt dolgok közül?
2013. aug. 22. 09:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Pettingeltünk.
2013. aug. 22. 09:46
 16/18 Noydra ***** válasza:
És nem érezted egyszer sem közben, hogy többre vágysz, hogy továbbmenjetek? :)
2013. aug. 22. 09:58
 17/18 anonim válasza:
NE TEDD! A szex a heterókból homót csinál, a buzιkból meg mexikóit!
2013. aug. 22. 19:26
 18/18 anonim válasza:
Na figyelj! Szerintem ha bizonytalan vagy akkor inkább ne fogj még bele. Egy jó barátom anno 2 évet várt az akkori barátnőjére, azért mert szerette őt. Ha a pasid emiatt szakít veled, mert nem bújsz vele ágyba akkor jobb is! Hidd el! Ha mégis belevágtok, akkor pedig próbálj lazítani és minden oké lesz! :)
2013. aug. 23. 01:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!