Miért nem megy és miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve próbalkozunk, de egyszerűen nem megy. Amikor próbálja betenni elkezd nagyon fájni és nem is próbáljuk újra. Normális ez a fájdalom? Mondták már hogy használják tampont és könnyebb lesz. E nélkül nem fog menni? Segítsen valaki, nagyon kétségbeesett vagyok..2013. dec. 5. 21:12
11/15 A kérdező kommentje:
nem a bunkó válaszokra vagyok kíváncsi. 17 vagyok mellesleg..
2013. dec. 5. 21:20
12/15 anonim válasza:
El kell lazulj,ne parázz hogy most sikerülni foge? !
13/15 anonim válasza:
Sokat pettingeljetek, ne legyen a cél a behatolás! Sok orál, ujjazás... haladjatok lépésről lépésre...
És amikor egyszer úgy felizgat petting során, hogy tocsogsz a nedvességtől, és úgy érzed, őrülten kívánod, akkor kérd meg, hogy tegye be!
Először csak a makkot... pár másodpernye szusszanás, majd további 3-4 centi... megint állj, majd mehet további két részletben, lassan, de határozottan!
14/15 anonim válasza:
8-as, ha fél éve próbálkoznak, valószínűleg megpróbálta már eltűrni, de hogy elkell néznie ezért egy nődokihoz, ajánlatos.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ. Azt hiszem elfogok menni orvoshoz.
2013. dec. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!