Miért nem megy és miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve próbalkozunk, de egyszerűen nem megy. Amikor próbálja betenni elkezd nagyon fájni és nem is próbáljuk újra. Normális ez a fájdalom? Mondták már hogy használják tampont és könnyebb lesz. E nélkül nem fog menni? Segítsen valaki, nagyon kétségbeesett vagyok..2013. dec. 5. 21:12
4/15 anonim válasza:
Felizgat normálisan? El vagy lazulva? Feszengsz?-hogy na most vajon megint fájni fog?
Hosszabbítsátok meg az előjátékot. Hirtelen ezt a tanácsot tudom mondani.
5/15 anonim válasza:
Esetleg egy-egy pohár bor előtte. :)
6/15 A kérdező kommentje:
mindig van előjáték, de alig nedvesedek be..
2013. dec. 5. 21:18
7/15 anonim válasza:
Igyál 1-2 pohár piát és mindjárt menni fog az. Szerintem túl gátlásos és izgulós vagy.
8/15 Mentifantezsvér válasza:
Két lehetőség van próbáljátok meg és próbáld eltűrni a fájdalmat mig végig benyomja, nekem például nagyon durván fájt először elis sírtam magam közbe, de nem tudtuk befejezni. Másodjára mégegyszer megpróbáltuk akkor is ugyanugy nagyon fájt de azok ellenére gondoltuk jobb ha letudjuk. Miután azon tulestünk már többé nem fájt és hozzászoktam. Tehát az első lehetőség hogy tűrd el a fájdalmat. A második lehetőség az lenne hogy elmész a nőgyógyászkoz és megnézeted magad hogy minden rendben van-e és elmeséled neki mi történt és hátha tud valami tanácsot adni.
9/15 anonim válasza:
Milyen hosszú előjáték? Nem mindegy, vannak nők akiknek nehéz nedvesedni.
Ha meg ha hosszú se megy, próbáljátok a sikosítót.
10/15 anonim válasza:
Nem ijesztgetés, de tényleg...van egy betegség, a vaginizmus, aminek ez a jellemzője. Olvasd ezt el, és ha úgy gondolod, van benne valami, akkor keress fel egy szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!