Szerintetek mennyire gyakori az, hogy egy nő szűzen megy férjhez?
Figyelt kérdés
Mennyi esélyem van arra, hogy a mai világban még találjak egy ilyen lányt?2013. okt. 27. 18:46
3/11 anonim válasza:
Vannak azért, különösen vallásos körökben, de ott is egyre kevesebb. Kérdés, hogy te miért akarod ezt? Azért ez így eléggé zsákbamacska...
5/11 anonim válasza:
50%... Vagy igen vagy nem..
De amúgy 0,01%
6/11 anonim válasza:
több mint 0,01%, olyan körökben kell keresni. Ismerek én olyanokat bőven.
7/11 anonim válasza:
Pedig ennek az esélye nagyobb mint gondolnátok.
Csak nézzétek meg itt gyk-n hány huszonéves szűz lány van ilyen-olyan okokból, ne feltétlenül vallási nézetek miatt. :) Engem is meglepett az eredmény!
8/11 anonim válasza:
Akkor egy apácát kell kitérítened a hitéből, bár náluk sem lehet tudni......
9/11 anonim válasza:
7-es, attól hogy szűz huszonévesen, nem feltétlen úgy megy férjhez.
Szerintem ez egy nagy butaság, és csodálom is, ha valaki buta nőt akar... netán ő maga is az. Miért nem próbálnák ki, hogy miként fognak szeretkezni az elkövetkező évtizedekben? Nincs olyan, hogy "tuti jó lesz".
10/11 anonim válasza:
Egy másik dimenzióban talán minden nap van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!