Természetes, ha a barátom időnként csak egyszer akar elmenni egy nap, mert fáj, ha többször megy el?
Még nem feküdtünk le. Kézzel szoktam kielégíteni, meg rásegítek szájjal. Nem tudom mitől függ, de van olyan nap, mikor 2x is elmegy. Nem bír magával, odajön, leteper.
Ma viszont 3 óra fele ment el, és utána játszottunk, majd kimentünk fürdeni. Fürdés közbe felizgult, én meg mondtam neki, hogy majd 'segítek', meg megcsókoltam volna, mire mondta, hogy ma már nem fog többet elmenni.
Mondtam oké. Ezek után Ő jött oda, hogy beindítson, utána megint ilyen furán viselkedett. Régen napi 2 mindig volt szinte, viszont egy időben nem akarja, mert azt mondja fáj neki másodszorra. Ugyanakkor néha nem érdekli és csináljuk ugyanúgy.
Szexnél is fájni fog neki, vagy az teljesen más?
Köszönöm a válaszokat! Ő a fiú, igen.:)
ha lányoknál előfordul, gondolom fiúknál is.:) Régen is fájt ha soáig állt neki és nem elégült ki.
De itt mostmár akkor fáj, ha kielégül, és másodszorra csináljuk. Nem tudom, hogy amíg csináljuk, vagy utána-e. Erre így nem kérdeztem rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!