Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért írják a fesztiválokról,...

Miért írják a fesztiválokról, hogy aki oda megy kis lányként abból nagy lány lesz?

Figyelt kérdés
több helyen is olvastam, nem tudom, hogy poénból írják e vagy sem, még nem voltam ilyen nagyobb fesztiválokon (volt,sound). Tényleg ennyire nagy a buli, hogy mindenki össze fekszik vagy micsoda?
2013. júl. 14. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. júl. 14. 19:58
 2/10 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Ja, össze-vissza dugnak meg piálnak, legalábbis a többség. Volt is nemrég egy ilyen kérdés, hogy ki miért megy fesztiválokra, és csomóan azt írták, hogy szexelni meg berúgni.
2013. júl. 14. 19:59
 3/10 anonim válasza:
Mit gondolsz,miért olyan drága a jegy? :D
 4/10 anonim ***** válasza:
Először kap lisztes sodrófát a micsodájába.
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem igen, meg pl. efotton óvszert osztogattak, ha kitöltötted az egyik politikai párt kérdőívét... most így belegondolva, sok embert is kellett leráznom, és volt akinek megmondtam, hogy keress másik lányt, mert én nem vagyok kapható erre és el is ment :D:D annyit mondott, hogy így legalább korrekt
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan leisszák magukat, vagy ha azt nem is, de valahogy mégis belesodorják magukat olyan flörtökbe, felületes kapcsolatokba ott, főleg, ha kellően fiatalok és naivak is, amelyekbe nem lenne szabad adott esetben - és nem feltétlenül lesz tőle nagylány, akkor sem, ha nem tud megálljt parancsolni azon a ponton, ahol a mentális érettsége alapján kéne.
2013. júl. 14. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :D tehát akkor lényegében igaz, a nagy lányt nem úgy értettem hanem, hogy aki még szűz volt az már nem lesz.
2013. júl. 14. 20:15
 8/10 A kérdező kommentje:
mindenki a sátorban szexel?:D nem lehet nagyon hangos akkor a kemping?
2013. júl. 14. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
napközbe végig ment a zene/rádió, este meg úgyis elnyomja a koncert/bulik zaja (:
2013. júl. 14. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát berúgni fesztiválon elég nehéz, ha nem viszel magaddal egy rakat pénzt az ottani piára... mivel piát bevinni tilos, marad a fél poharas jó kis vizezett sör/bor.
2013. júl. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!