Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha szűz lány vagyok és rá...

Gáz ha szűz lány vagyok és rá mászom egy pasira?

Figyelt kérdés
Találkoztunk már jó pár alkalommal. Gáz hogy mikor itt van nálam elkezdem őt csókolgatni, pl a nyakát? Mert amúgy egy visszafogott, csendes lány vagyok, csak nem ciki ha előjönnek belőlem ilyen dolgok? Meg az a baj hogy ő nőcsábász típus, tehát ha szexelünk nem igazán jelentenék neki semmit, meg elmondaná az ismerősöknek hogy rá másztam...
2013. júl. 13. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt neked kellene mérlegelni. Nekem nem lesz gáz ha téged megdugnak aztán dobnak, és ráadásul utána félrészegen kibeszélnek a hátam mögött.
2013. júl. 13. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. júl. 13. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
ha lenne eszed, nem nőcsábászokkal kezdenél, főleg nem szűzen! akkor már vmi normális pasinak add oda magad.
2013. júl. 13. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
ha szexelni akarsz mássz rá, ha nem akkor ne. Tudod ez ilyen egyszerű :D
2013. júl. 13. 13:32
 5/6 PewDie! válasza:
Hat, mashogy hogyan szeretned megelni az elsot, cicababam? Meg szep, h. kell hozza egy kis hegymaszas. Ha meg ugy erzed, nem o a nagy o, akkor inkabb hagyd is.
2013. júl. 13. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

velem is ezt csinálták a félénk lányok

csak én nem hagytam ott őket

amúgy nem bírsz ellenállni a testének, előbb utóbb úgyis felülkerekedik rajtad a vágy.

ösztönös dolgok ezek

2013. júl. 15. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!