Gáz ha szűz lány vagyok és rá mászom egy pasira?
Figyelt kérdés
Találkoztunk már jó pár alkalommal. Gáz hogy mikor itt van nálam elkezdem őt csókolgatni, pl a nyakát? Mert amúgy egy visszafogott, csendes lány vagyok, csak nem ciki ha előjönnek belőlem ilyen dolgok? Meg az a baj hogy ő nőcsábász típus, tehát ha szexelünk nem igazán jelentenék neki semmit, meg elmondaná az ismerősöknek hogy rá másztam...2013. júl. 13. 08:40
1/6 anonim válasza:
Ezt neked kellene mérlegelni. Nekem nem lesz gáz ha téged megdugnak aztán dobnak, és ráadásul utána félrészegen kibeszélnek a hátam mögött.
3/6 anonim válasza:
ha lenne eszed, nem nőcsábászokkal kezdenél, főleg nem szűzen! akkor már vmi normális pasinak add oda magad.
4/6 anonim válasza:
ha szexelni akarsz mássz rá, ha nem akkor ne. Tudod ez ilyen egyszerű :D
5/6 PewDie! válasza:
Hat, mashogy hogyan szeretned megelni az elsot, cicababam? Meg szep, h. kell hozza egy kis hegymaszas. Ha meg ugy erzed, nem o a nagy o, akkor inkabb hagyd is.
6/6 anonim válasza:
velem is ezt csinálták a félénk lányok
csak én nem hagytam ott őket
amúgy nem bírsz ellenállni a testének, előbb utóbb úgyis felülkerekedik rajtad a vágy.
ösztönös dolgok ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!