Huszonéves szűz fiúk, valaki ismerkedne?
Figyelt kérdés
Ha igen, írjatok nyugodtan :)
Egy szűz fiúkat kifejezetten kedvelő molett lány
2013. dec. 3. 17:28
11/37 anonim válasza:
Hát akkor most ez nem az én napom :( Se szűz nem vagyok, se a molett nők nem jönnek be... duplán bukta :D
12/37 anonim válasza:
Ez a molett általában nem azt takarja amire én gondolok, úgyhogy tekerek tovább a következő kérdésre.
13/37 anonim válasza:
Szia! Mennyire vagy molett, mit jelent neked, hogy molett? :)
15/37 anonim válasza:
Hehe, ez túl szép, hogy igaz legyen :D.
16/37 anonim válasza:
Legyél olyan jófej és oszd majd meg velünk, hogy hány privátot kaptál :D
17/37 anonim válasza:
A kérdés kamu.
De ha igaz lenne akkor se érdekelne.
Ha egy nő azt mondja magára hogy molett, arra én általában azt hogy dagadt disznó :D De tényleg aki nincs 90 kiló az általában nem használja a molett szót. Akin 5 kiló felesleg van simán azt mondja magára hogy dagadt:D
18/37 anonim válasza:
Akkor hiszem el, hogy huszonéves lány vagy, ha találkozunk. De nem vagyok huszonéves szűaz, úgyhogy nem is érdekellek.
20/37 anonim válasza:
Küldj magadról képet aztán meglátom, hogy felajánlom e magamat neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!