Huszonéves szűz fiúk, valaki ismerkedne?
Figyelt kérdés
Ha igen, írjatok nyugodtan :)
Egy szűz fiúkat kifejezetten kedvelő molett lány
2013. dec. 3. 17:28
4/37 anonim válasza:
Huszonéves szűz fiúkat kifejezetten kedvelő molett lány... Hallottam már kecsegtetőbb ajánlatot. Élek a gyanúperrel, hogy te is huszonéves szűz molett lány vagy.
6/37 anonim válasza:
Ha esetleg írnál,akkor ne felejts el dícsértessékkel köszönni.Ja és elvárom,hogy elgyere és lesmacizd a gyűrűmet.
7/37 A kérdező kommentje:
Ha szűz lennék miből szűrtem volna le, hogy izgat ha egy fiút én avathatok be? He? Na erre kérek választ :)
2013. dec. 3. 17:32
8/37 anonim válasza:
Talán csak azért, mert egy felajzott szűznél exponenciálisan csökken az esélye, hogy észreveszi rajtad, hogy te is az vagy. Vagy, mert tényleg nem vagy szűz, de tudod, hogy azon kívül mást úgyse kapsz.
9/37 A kérdező kommentje:
Szinte mindenkit megkaptam eddig akit akrtam, de felesleges erről vitát nyitni....
2013. dec. 3. 17:37
10/37 anonim válasza:
Én is ezen a véleményen vagyok. Csemegézz a privátokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!