Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért késleltetik eddig az...

Miért késleltetik eddig az emberek?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja,hogy"hú szexelni milyen király"meg ilyenek.Akkor a lányok miért veszik a szüzességek olyan komolyan?Nem tök mindegy hogy 13 évesen vagy 16?Attól több leszel hogy szűz vagy?Ezt így beleírjátok az életrajzotokba vagy mi? Mer szerintem semmi értelme.Meg miért tekintetitek az olyan lányokat aki 14 évesen veszíti el a szüzességét,kur*ának?Mert szerintem semmi kur*ás nincs benne ha szerelemből teszi.Vagy tévedek?

2013. nov. 25. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Kva vagy, vagy egy szerencsétlen k*csög akivel senki nem akar dugni. Egy szó: erkölcs!
2013. nov. 25. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük félre az előítéleteinket. Tegyük félre a társadalmi "elvárásokat" és tömeg nyomást.

Szerinted egy kölyök, akinek még ott lóg a seggén a tojáshéj, komolyan elsődleges célja az agyba-főbe szexelés?

2013. nov. 25. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
te meg egy szerencsétlen!Fiú vagyok és képzeld 14 és önszántamból szűz
2013. nov. 25. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a szó neked mond valamit hogy erkölcs???
2013. nov. 25. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
oké a példa kedvért van egy csaj erkölcs nélkül és....
2013. nov. 25. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves még nem rendelkezik akkora élettapasztalattal, nem véletlen, hogy ennyi idősen még a szüleiddel laksz, akik etetnek, és eltartanak Téged.

De a mai fiatalok már csecsemő koruktól kezdve a "harmadik szülőtől" kapnak minden információt, a drága Médiától. (Televízió, Internet) És köztudott tény, hogy ezek 80%-ban ostobaságokat, hazugságokat ontanak a fiatalok fejébe. Na most, honnan is jött az a szikra, hogy 13 évesen már ciki a szüzesség? Hát nem az aranyos Hollywood-i filmekből, amik vagy 100x megfilmesítették ezt a témakört. Ha a te környezetedben olyan lányok vannak, akik még várnának vele, mondjuk 17-18 éves korukig, akkor csak azt mondhatom, hogy még nincs veszve semmi sem. Vannak még normális fiatalok, akik nem agyhalott módon másolják az amerikai álmot.

2013. nov. 25. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy olyan filmet sem láttam, amiben cikinek tartották volna a szüzességet, pedig kiskoromtól fogva napi több órát TV-zek.
2013. nov. 25. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ott van a híres Amerikai Pite csak példának.
2013. nov. 25. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!