Miért ilyen bunkók ezzel kapcsolatban az emberek?
"legyen már az ő dolga h mikor akarja nem?"
Attól kezdve nem az ő dolga, hogy itt megkérdezi. Ha csak az ő dolga akkor tartsa magában. Az itteni válaszolók közül pedig senki nem robot. Mindenki önálló egyéniség, akinek néha meg is van a véleménye.
Mert itt az emberek nagytöbbsége prűd/nem emlékszik a fiatalságára/20 feletti és szűz...
16 évesen teljesen normális a szexualitás (csinálni és kíváncsinak lenni is)
Én 18 évesen vesztettem el, és már ezzel is kicsit le voltam maradva a való életben.
A SlutShaming egy divatos dolog. Ha nem eteted a trollokat, majd éhen halnak. Köszönd meg a kedves válaszukat, és hagy őket lógva. Nem árad mindenkiből a kedvesség a valóságban sem.
Ezért velük legyél velük is kedves. Nekik van a legnagyobb szükségük a kedvességre.
Az Interneten bárki lehetsz aki csak akarsz lenni. Szomorú, hogy a legtöbben ostoba fajankó figurát választják maguknak.
Tanulj önkontrollt és tudj ingorálni felesleges információkat a mai zajos világban.
Végezetül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!