Miért csinálnak olyan nagy dolgot az emberek a szüzességből?
Mindent tudtam a dologról, mégis akkor kezdtek kétségeim lenni, miután láttam, hogy itt mindenki arról beszél milyen nagy dolog, mennyire fáj, és félnek megtenni...szerintem ez attól van, hogy pl valakinek nem jól sült el az első,és beijesztik egymást.
Ha elég érett vagy rá és szereted az illetőt, nem értem miért kell olyan nagy ügyet csinálni belőle...
18L
Azért a teherbeesésre fogni a nőknél.. védekezni kell és nincs gond.
Egyébként talán azért, mert ez egy nagyon bensőséges viszony, hiszen valakit maximálisan közeledbe engedsz, egyesülsz vele stb.
A szex, szeretkezés egy olyan dolog, melyben a felek megosztják egymással úgymond a "rejtett titkait". Azt amit nem mutogatnak mindenkinek, nem csinálják nyilvánosság előtt. Ez egy bensőséges dolog. Igen, a mai világban már nem, konzervatív vagyok, ezért is gondolkodok így és ezzel szerencsére nem vagyok egyedül.
Az első alkalom azért meghatározó, mert először lépsz be a "nagy" világba, akkor tapasztalod először, milyen is az együttlét. Megnyílsz valaki előtt. A lányoknak meghatározó, ugyanis a legtöbb esetben fájdalommal jár.
Ebben a világban már az egyéjszakás kalandok a meghatározóak illetve a gyors szex. A mai fiatalok nem tudják milyen a harmonikus, romantikus, érzelmekkel teli együttlét.
#8-as válaszból következik a másik kérdésre a válasz: nagyon sok srác nehezen tud megnyílni emberek előtt (pl. én is). ezért van az, hogy sokan "nem tudják elveszíteni", csak később...vagy egyeseknél később sem...
19/f
Osztom a 8#-s hozzászóló véleményét, azonban egy valamit sose értettem, lány létemre se.
Mért kell attól rettegni, hogy fájni fog?
Nem értem mért kell úgy beállítani, és elhinni, hogy ez valami eget verően fájdalmas érzés. És azt sem hiszem el, hogy előtte az illető nem élt már meg esetleg sokkal nagyobb fájdalmat...vagy nem lépett soha darázsba, vagy nem égette meg a kezét, vagy vágott bele az ujjába.
Számomra ez a része van túlmisztifikálva, és nem értem egyszerűen az ettől való rettegést, ami szerintem a túl sok gondolkodásból és agyalásból származik.
A mumus távolról mindig nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában...
Amúgy meg szerintem manapság a lányok aszerint határozzák meg magukat,és az értéküket, hogy van kapcsolatuk, nincs kapcsolatuk, szüzek, nem szüzek.
Van aki az elsőből se csinált nagy ügyet, és szerintem létezik ilyen, aki úgymond érzelmileg már túlnőtte, túlérte magát, fel van rá készülve, és már semmiféle gátló félelem nincs benne, csak egyszerűen nem jött össze a megfelelő partnert. Ez szerintem kicsit peches eset, épp úgy, mint érzelmi érettséget tekintve, előbb elveszíteni.
De hát így, úgy, valahogy mindenki elveszíti.
Fiú oldalról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!