Miért csinálnak olyan nagy dolgot az emberek a szüzességből?
8-as vagyok
Az utolsó kommentelővel egyetértek.
Én azt gondolom, hogy ma már rengeteg helyről kapják a fiatalok az információkat, és az interneten etetik és rémisztgetik egymást. Azok a lányok, akik még nem élték túl ezt az első alkalmat, természetesen félnek megtenni és rágörcsölnek.
Annó amikor a párommal lefeküdtem, nem voltak kétségeim, nem foglalkoztam azzal mi lesz (igazból nem is gondoltam , hogy fájni fog) csak arra a pillanatra figyeltem.
Az is igaz, hogy a mi első alkalmunk nagyon meghitt, romantikus volt, ami ma már egyre inkább hátrányba szorul. Ez azért is volt jó, hogy megfelelőek legyenek a körülmények, mert kikapcsolt.
De most őszintén, nem így van?
Hát én ezt valahogy nehezen hiszem el, hogy azok közé a fájdalmak közé tartozzon, még ha más is az emberek fájdalom küszöbe, hogy ettől ennyire rettegni kéne, szerintem ez fejben dől el. Tudtommal senki nem halt bele, vagy ájult el közben.
Csak sok lány úgy képzeli el, hogy ömleni fog belőle a és ott kivérzik a lepedőn.
Én voltam már beteg meg mindenféle, és elhiszem, hogy amit én így meg úgy bírtam ki, azt lehet, hogy más nem, és valószínű ehhez képest tartok bizonyos fájdalmakat szúnyogcsípésnek.
De ez már a szélsőséges kategória volt, tehát fogalmam sincs más, hogy bírta volna.
De egy szüzesség elvesztése messze van a szélsőséges fájdalomküszöb szélétől. Szerintem ezt még mindenki túlélte, és senki nem vérzett el ott helybe... :)
A félelmet megértem, csak mint írtam, sok dolog fejben dől el...és a fejük van teletömve olyan információ halmazzal, ami totál elveszi az élmény élvezetes kimenetelét. Például, hogy az első biztos!, hogy nem lesz jó. Hát ha valaki így indul neki, akkor biztos...
Én érzelmi felkészültség alatt azt értem, ha az embert már nem a félelmei vezetik, hanem a vágy, és a kíváncsiság, és hogy szeretne a másiknak örömöt okozni, hozzá érni, mert már nagyon kívánja. Szerintem ez a legjobb, mert habár így is lehet bénázni, de egy simogatást azért nem igazán lehet elrontani, vagy összekeverni bármi mással :)
Az valahogy belülről jön, és hiába vet be mindenféle praktikát valaki, ha egyszerűen nem tud felengedni.
Ez az amit nem értenek meg. Hogy ennek a fele ösztön, és a vágy az vezeti az embert közben...és túlagyalják az egészet. :)
ó persze, mert nagyon tudják egyes emberek, hogy nem fáj.
Hogy mennyi észt kapott a sorstól az ilyen ember.... hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!