Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinálnak a szűz lányokkal...

Mit csinálnak a szűz lányokkal a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Szóval ha majd szeretnék élni nemi életet, akkor elmennék a nőgyógyászhoz... mit csinálnának ott velem?

Úgymond felnyúlnak?

2012. jún. 22. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem nyúlhat fel, és nem dughat fel semmit egy szűz csajnak sem. Ha aggódsz, szólhatsz is, hogy szűz vagy, bár ezt látni fogja első ránézésre.

Lehet megnézi ultrahangon a petefészkek helyzetét, a hasadat mindenképpen megnyomkodja, és kívülről megnézi a hüvelyedet.

2012. jún. 22. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát engem megvizsgált a doki :( Rendesen... Úgy még nem fájt semmi se :( Pedig tudta hogy szűz vagyok.
2012. jún. 22. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem is megvizsgált anno hagyományosan. És nem szakított szűzhártyát. Meg közben nyomkodta a hasam ahol fájt. De nekem panaszaim voltak, azért mentem. Ha egészséges vagy ilyet nem fog tenni. Amúgy előtte felesleges elmenni csak úgy, max ha tablettát akarsz iratni vele.
2012. jún. 22. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer voltam kórházban gyerekkoromban, mikor nem tudták mi a bajom elküldtek minden vizsgálatra, a fül-orr-gégészettől kezdve a nőgyógyászati vizsgálatig minden megvolt. Nekem akkor a nőgyógyász felnyúlt a végbelembe és azon és a hasfalamon keresztül tapogatott. És ez nem vicc, ez tényleg megtörtént. Eléggé kellemetlen élmény volt.
2012. jún. 22. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem megvizsgált hüvelyen keresztül.Nem fájt egyáltalán(pedig még ujjazni sem szoktam magam)
2012. jún. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!