Mit csinálnak a szűz lányokkal a nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
Szóval ha majd szeretnék élni nemi életet, akkor elmennék a nőgyógyászhoz... mit csinálnának ott velem?
Úgymond felnyúlnak?
2012. jún. 22. 17:55
1/5 anonim válasza:
Nem nyúlhat fel, és nem dughat fel semmit egy szűz csajnak sem. Ha aggódsz, szólhatsz is, hogy szűz vagy, bár ezt látni fogja első ránézésre.
Lehet megnézi ultrahangon a petefészkek helyzetét, a hasadat mindenképpen megnyomkodja, és kívülről megnézi a hüvelyedet.
2/5 anonim válasza:
Hát engem megvizsgált a doki :( Rendesen... Úgy még nem fájt semmi se :( Pedig tudta hogy szűz vagyok.
3/5 anonim válasza:
Engem is megvizsgált anno hagyományosan. És nem szakított szűzhártyát. Meg közben nyomkodta a hasam ahol fájt. De nekem panaszaim voltak, azért mentem. Ha egészséges vagy ilyet nem fog tenni. Amúgy előtte felesleges elmenni csak úgy, max ha tablettát akarsz iratni vele.
4/5 anonim válasza:
Egyszer voltam kórházban gyerekkoromban, mikor nem tudták mi a bajom elküldtek minden vizsgálatra, a fül-orr-gégészettől kezdve a nőgyógyászati vizsgálatig minden megvolt. Nekem akkor a nőgyógyász felnyúlt a végbelembe és azon és a hasfalamon keresztül tapogatott. És ez nem vicc, ez tényleg megtörtént. Eléggé kellemetlen élmény volt.
5/5 anonim válasza:
Engem megvizsgált hüvelyen keresztül.Nem fájt egyáltalán(pedig még ujjazni sem szoktam magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!