Miért csinál mindenki ekkora ügyet a szüzességből?
Sokan írják, hogy inkább maradnak szűzek, minthogy ribanccal veszítsék el. Mások azt írják, ők először k*rvával voltak és nem bánták meg. Egyesek csak túl akarnak lenni rajta, mert ciki szűznek lenni vagy csak nagyon kívánják már az ellenkező nemet ebben a formában.
Még szűz vagyok. Nekem sem mindegy, hogy kivel veszítem el, de volt, hogy gondoltam k*rvázásra is, de elvetettem a pénz és a betegségek miatt. Gondoltam arra, hogy összehozol egy szexkapcsolatot akár itt gyik-en. De még nem tettem meg, akármennyire is szeretnék már, inkább várok egy olyanra, akit szeretek is.
De a kérdésem lényege: Miért olyan jelentős az első alkalom? Főleg ha utána úgyis mindenkivel összefekszik valaki? Az ELSŐ ALKALMAT nem értem, miért különlegesebb, mint a többi.
17/F
Az első alkalom mindenből különleges.
Szerintem amúgy a szűzesség önmagában nem nagy szám. Nem ciki, és ha az is lenne, senki sem tudja, mert nincs a homlokodra írva és magánügy.
ez olyan, mint az első nap a suliban, gimiben, egyetemen. vagy az eslő csók, az első kapcsolat, az első munkahely. azokat meg szokta jegyezni az ember, mert előtte még nem volt olyan :)
abban viszont egyetértek, hogy tényleg túl nagy ügyet csinálnak belőle, fontos meg minden, de azért nem életbevágó, legyen egy szép emlék, ennyi.
hülye vagy
és szűz! SZŰZ VAGY!! HAHAHAHAHAAHAHA, szűz
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Akkor van baj, ha csak alkalmi partnere vagy valakinek, mert ott nem igen van lehetőség javítani a csorbán. Viszont ha valakik egymásba szeretnek, akkor annyira mindegy, ha az első balul sül el. Az élet nem egy szerelmes regény, hogy a két főhős szerelmes tini rögtön első alkalommal a gyönyörtől elalélva aludjon el egymás karjai között a ropogó kandalló előtt. Ha nem megy elsőre, vagy 4.-re, majd sikerül 5.-re. A lényeg, hogy az élet más területein rendben legyetek. Nem attól lesz valaki jó szerető, hogy dugott-e már. Vannak készségek, például az aktus hossza, amik statisztikai szempontból mutatnak némi összefüggést, de az sincs kőbe vésve, hogy tovább bírja, aki többször csinálta. A lényeg, hogy megdughatsz te 100 nőt is, ha közben nem figyeltél rájuk. Abból lesz a jó szerető, aki odafigyel a másikra. Nincs két egyforma nő. De még olyan sincs, akinél minden alkalommal ugyanúgy működik minden. Az is csak a filmekben van, hogy minden megy karikacsapásra az első alkalommal. Hányszor fogod még lerombolni 10 percnyi előjátékot egyetlen rossz mozdulattal. :) Lehet, hogy tévedek, de én azt vallom, hogy a szex úgy lesz egyre jobb, és jobb, ha minél többször csinálja az ember, de ugyanazzal a személlyel.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!