Tényleg lenézik és cikinek vagy lúzernek tartják az emberek azokat a fiúkat, akik 30+ és még szüzek, mert úgy érezték még nincs itt az ideje?
Jajj ne kezd már, felnőtt férfi vagy....elvileg. Ez a fura. Na ezért gondolunk bármit is, mert ha annyira azt gondolnád, hogy ezzel nincs semmi gond, akkor meg se kérdeznéd, vígan élnéd világod! De az emberek amúgy tini koruktól kívánják a szexet, na most aki ezt 15 évig elnyomja, az had legyen már fura....
Ha 30 évig nem találtál szerelmet, pedig nincs benned hiba akkor... van benned hiba. :D
" akkor... van benned hiba. :D"
Igen van nagyon válogatok
Az ilyen emberek egy része anyuci pici fia, a másik szimplán antiszociális, a harmadik meg általában vallási meggyőződésből nem szexel az "igaziig". Ja, bocs, a negyedik kategóriába tartoznak a rusnya pasik - akár kívülről, akár belülről.
8 éve élek nemi életet, fura lenne nekem tanítgatni valakit. Arról nem is beszélve, hogy az első időkben valószínű csak pár perces menetek lennének...ennél meg azért minőségibb szeretkezésekhez vagyok szokva.
Azt tudom javasolni, hogy keress vallásos lányt, aki még szintén szűz. Vele nem igazán lőhetsz mellé.
24N
4-es
Én szerintem az ötödikbe tartozok. Válogatok.
Hát, nem tudom, hogy ezekkel a "tipikus" nőtársaimmal találkoztál-e, akik iránt nem csoda, hogy nem éreztél semmit, vagy csak túl magasak az elvárásaid. A korunkhoz képest (modern) mindenképp magasak. Meg ált. a pasikat nem érdekli az érzelem, az nem kell nekik, fura. Azzal csak mi szoktunk foglalkozni.
Én is ilyen vok, dehát nő, és még azért nem 30. Konzervatív értékeket vallok, de ez azért gáz, bocs.
Remélem megtalálod az igazit. : Vagy találkozok egy rendes lánnyal (ha eddig ez nem történt meg) vagy leszállsz a földre (ha túl magasak az elvárásaid: ezt innen nem tudom megítélni, főleg, hogy nem fejtetted ki).
Nem értek egyet az előttem szólóval, mi a baj azzal ha valaki nem tizne vagy huszon évesen veszi el a szűzességét?
Szerintem tök becsülendő dolog, hogy azzal szeretné a kérdező akit tényleg szeret is.
Igen lehet manapság az a normális, hogy a pasik mindenkivel összefekszenek csak azért, hogy ne legyenek szűzek de ha ez tényleg ennyire nomális akkor inkább legyél különc és nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!