Cikinek számít-e vagy sem?
Figyelt kérdés
17 évesen tényleg ciki szűznek lenni? Mert a mai fiatalság nagy része szerint az, de nem tudom, miért! Szóval tényleg ciki, vagy teljesen normális? Ki hogyan gondolja? (Lehetőleg értelmes válaszokat.)2013. márc. 26. 19:41
1/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki???? Valaki 40 évesen is szűz
nincs mire sírni na...Miért lenne ciki mond az okot
2/9 anonim válasza:
Én 17 évesen voltam szűz is, meg nem is. Mivel 17 évesen ( már majdnem 18 voltam, amikor elveszítettem férfiszüzességemet ). Nem volt ciki és ez nem volt olyan régen, szóval szerintem ma sem ciki. 23F
3/9 anonim válasza:
Nem az.
Aki a szüzességet cikinek tartja az gáz ember.Tanulatlan és suttyó.
4/9 anonim válasza:
Ne hallgass a sok gyökérre. Mennek az aktuális divat után, nincsenek saját, önálló gondolataik.
5/9 anonim válasza:
Az sem ciki ha szüz és az sem ha nem az. Az a gáz ha ezt valaki másoktól teszi függővé.
6/9 anonim válasza:
Dehogy ciki, verjed pofán a kis gyökereket!
8/9 anonim válasza:
teljesen normális, nem ciki... később sem az! :)
9/9 anonim válasza:
Ciki azt gondolni, hogy szűznek lenni ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!