Tényleg lenézik és cikinek vagy lúzernek tartják az emberek azokat a fiúkat, akik 30+ és még szüzek, mert úgy érezték még nincs itt az ideje?
Az egész felfogásoddal van a probléma, amúgy.
Amiatt, hogy a nagy Ő-re vársz, azt hiszed, csak a hatalmas szerelemmel lehet szexelni, azt hiszed 30 évesen majd valaki örülni fog annak, hogy semmit nem tudsz? Alapjáraton szexuális lény az ember, 30 évik totál nincs értelme ezt megtagadni magadtól, annyira nem rossz a szex, hogy ennyit érdemes várni vele.....
Csak ugye iszonyú makacs vagy, hajtogatod magadban, hogy értelmes amit csinálsz.... Hát, jó... de mondjuk ha egy magadfajta 30 éves szűz nőt fogsz találni vicces is lesz ahogy bénáztok, lehet az egésztől elmegy a kedvetek. :D Ezért várni ennyit....
stb stb
*találkozol
Miért lenne gáz, hogyha gyakorizgat, ezt is megkérdezi? Én is megkérdeztem, pedig 17 vagyok, csak olyan véglegesnek tűnik ez az állapot.
És nem várok ezután 500 levelet, egyet se!
" Meg ált. a pasikat nem érdekli az érzelem, az nem kell nekik, fura"
Tudom, ma ha egy ember máshogy gondolkozik és nem tipikus pasi, akkor máris fura :)
13-as
Csak azért gondoltam a képet, mert gondolom sok ember azt hiszi, hogy rusnya vagyok meg felértékelem magamat
Ezt a dolgot egyre kevesebb ember hiszi el,mármint hogy saját döntése.Persze inkább azt gondolják hogy balek vagy...
Én 26 vagyok,de már kezdem magam rászoktatni hogy ne az eddigi okot mondjam:"Nem értek a nőkhöz",hanem sokkal jobb inkább ez:"Egyedül jobban boldogulok,jó ideig így karok élni"
Azt a lácatot mutatom az engem kérdezőnek hogy szándékos a magány,miközben nem.Legalább nem ég a pofám :D
Hatalmas pacsi a kérdezőnek :)
Ha már idáig kihúztuk, akkor meg kell válogatni a fehérnépet. Én eleinte nem válogattam volna, engem szelektáltak ki a drágák (mert nem vagyok alfahím), de ha már így alakult, azért nem mindegy kivel lesz az első.
29F (szűz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!