Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg lenézik és cikinek...

Tényleg lenézik és cikinek vagy lúzernek tartják az emberek azokat a fiúkat, akik 30+ és még szüzek, mert úgy érezték még nincs itt az ideje?

Figyelt kérdés
Én 30 éves leszek lassan és még szűz vagyok. És hát eléggé furcsán néznek rám, hogy még nem voltam nővel. De ilyen vagyok, egyszerűen nem volt olyan lány, akivel lehettem volna. Nem vagyok ronda, sőt azt mondják jobb vagyok mint az átlag, szóval nem ez a baj. Lettek volna lányok, sőt állítólag tipikus jó nők is, de nem éreztem irántuk szerelmet, semmit, lehet nagy a mércém amiatt van ez, de képtelen vagyok olyan nővel együtt lenni, akiben nincs meg minden, amit én elvárok.
2013. jún. 18. 19:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Semmi baj azzal, ha még nem találtál olyan nöt, akit megkivántál volna. Te ilyen vagy.De nem szüz, csak ilyen.( A szüzesség a lányok kiváltsága.) Egy biztos, nagyon alacsony szintü benned a késztetés a nökkel kapcsolatban. Ráadásul várhatolag ez egyre csak csökken, hiszen a hormonok már csak igy dolgoznak az életkor függvényében. Nem gond, nem ciki, nem luzer vagy, hanem ilyen.
2013. jún. 18. 19:13
 12/29 A kérdező kommentje:
Aki kéri küldök privibe képet
2013. jún. 18. 19:13
 13/29 anonim ***** válasza:
30%
Priviben képet? Ááááá! Akkor nagyon gyanus, hogy csak sunyi szexhirdetésröl van itt szo kérem!!!!
2013. jún. 18. 19:16
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
nekem küldhetsz
 15/29 anonim ***** válasza:
37%

Az egész felfogásoddal van a probléma, amúgy.

Amiatt, hogy a nagy Ő-re vársz, azt hiszed, csak a hatalmas szerelemmel lehet szexelni, azt hiszed 30 évesen majd valaki örülni fog annak, hogy semmit nem tudsz? Alapjáraton szexuális lény az ember, 30 évik totál nincs értelme ezt megtagadni magadtól, annyira nem rossz a szex, hogy ennyit érdemes várni vele.....

Csak ugye iszonyú makacs vagy, hajtogatod magadban, hogy értelmes amit csinálsz.... Hát, jó... de mondjuk ha egy magadfajta 30 éves szűz nőt fogsz találni vicces is lesz ahogy bénáztok, lehet az egésztől elmegy a kedvetek. :D Ezért várni ennyit....

stb stb

16/29 anonim ***** válasza:

*találkozol

Miért lenne gáz, hogyha gyakorizgat, ezt is megkérdezi? Én is megkérdeztem, pedig 17 vagyok, csak olyan véglegesnek tűnik ez az állapot.

És nem várok ezután 500 levelet, egyet se!

17/29 A kérdező kommentje:

" Meg ált. a pasikat nem érdekli az érzelem, az nem kell nekik, fura"

Tudom, ma ha egy ember máshogy gondolkozik és nem tipikus pasi, akkor máris fura :)

2013. jún. 18. 19:18
 18/29 A kérdező kommentje:

13-as

Csak azért gondoltam a képet, mert gondolom sok ember azt hiszi, hogy rusnya vagyok meg felértékelem magamat

2013. jún. 18. 19:24
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

Ezt a dolgot egyre kevesebb ember hiszi el,mármint hogy saját döntése.Persze inkább azt gondolják hogy balek vagy...

Én 26 vagyok,de már kezdem magam rászoktatni hogy ne az eddigi okot mondjam:"Nem értek a nőkhöz",hanem sokkal jobb inkább ez:"Egyedül jobban boldogulok,jó ideig így karok élni"

Azt a lácatot mutatom az engem kérdezőnek hogy szándékos a magány,miközben nem.Legalább nem ég a pofám :D

2013. jún. 18. 19:31
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

Hatalmas pacsi a kérdezőnek :)

Ha már idáig kihúztuk, akkor meg kell válogatni a fehérnépet. Én eleinte nem válogattam volna, engem szelektáltak ki a drágák (mert nem vagyok alfahím), de ha már így alakult, azért nem mindegy kivel lesz az első.

29F (szűz)

2013. jún. 18. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!