Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg lenézik és cikinek...

Tényleg lenézik és cikinek vagy lúzernek tartják az emberek azokat a fiúkat, akik 30+ és még szüzek, mert úgy érezték még nincs itt az ideje?

Figyelt kérdés
Én 30 éves leszek lassan és még szűz vagyok. És hát eléggé furcsán néznek rám, hogy még nem voltam nővel. De ilyen vagyok, egyszerűen nem volt olyan lány, akivel lehettem volna. Nem vagyok ronda, sőt azt mondják jobb vagyok mint az átlag, szóval nem ez a baj. Lettek volna lányok, sőt állítólag tipikus jó nők is, de nem éreztem irántuk szerelmet, semmit, lehet nagy a mércém amiatt van ez, de képtelen vagyok olyan nővel együtt lenni, akiben nincs meg minden, amit én elvárok.
2013. jún. 18. 19:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
küldj képet
2013. jún. 18. 19:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem ronda a csávesz, nekem már küldött képet.
2013. jún. 18. 20:08
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
ÉS akkor mi van, ha nem ronda? A személyiség inkább lehet probléma. Amúgy is úgy tűnik :D
2013. jún. 18. 20:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 30+ F vagyok , szintén szűz. Sajna még barátnőm sem volt, azt gondolom hogy bennem van a hiba, egyszerűen nem vagyok képes nőkkel bensőséges, intim kapcsolatot kialakítani, nem tudom hogy hogyan kell. Ez biztos nem normális, jártam egy ideig szakemberhez, de nem segített semmi. Én sem vagyok rusnya eggyesek szerint, inkább a szürke átlaghoz hasonlítok. De biztos hogy nem vagyok 100-as, és ezt érzik a nők, ezért menekülnek előlem.
2013. jún. 18. 20:35
 25/29 anonim ***** válasza:
küldj képet :D
2013. jún. 18. 21:18
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem szabad természetesnek venni, hogy muszály mihamarabb nem szűznek lenni. Ez egy idióta versengés. Senki sem tehet róla hogy néz ki. Persze aki alapból menő, jók néz ki, mindennap jut szex, annak könnyű, de miért kell ehhez igazodni? Van aki akármit csinál, nincs körülötte nő, mit csináljon? A sivatagban szomjan hal az ember, nem? Hiába tudna inni, ha nincs víz. Amúgy meg nem kell minden mustárba belemártani a virslit, csak a legjobbakba. Ha meg kihagyod a rossz ízűt, egy másik férfi úgyis mesél róla, milyen sz@r is volt...
2013. jún. 18. 21:56
 27/29 anonim ***** válasza:
Mihamarabb? Nem. de ez már rég nem mihamarabb.
2013. jún. 18. 22:50
 28/29 anonim ***** válasza:
küldj képet
2013. szept. 22. 10:50
 29/29 anonim válasza:
Menjük el kurvzni
2013. nov. 2. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!