A barátom megkérte a kezem. Nem túl korai?
Figyelt kérdés
már 5 éve együtt vagyunk, most én is meg ő is 18 éves, biztos vagyok, hogy hozzá akarok menni, de lehet ilyenkor esküvőt cisnálni? Mármint ilyen fiatalon. Mit szólnának a rokonok? Kösziiii 18/l 18/f2013. nov. 25. 17:43
1/8 anonim válasza:
Hát be is cseszne ha megházasodnátok 18 évesen. Ilyenkor még bőven tanulni kéne, építeni a jövőtöket, nem házasodni.
3/8 anonim válasza:
Eljegyzés és házasság között bármennyi idő eltelhet. L
4/8 anonim válasza:
neked kell döntened a saját életed felett te hülye
5/8 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire érdemes 18 évesen házasodni. Várjatok még vele. Lehet, hogy 5 éve együtt vagytok, de szerintem az ember huszonévesen felelősségteljesebb. Mi is régóta (6éve) együtt vagyunk, de én még 21évesen is nagyon korainak érezném. Vele szeretném leélni az életemet, viszont a házasságot még nagyon nem hiányolom.
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg semmi akadálya, jogilag sem és egyébként sem. Nem a rokonok és más véleményére kell adni, hanem ahogy ti érzitek. Más kérdés, hogy házason az ember már külön akar élni a családjától, valószínűleg, szóval legalább ezt meg kéne teremteni előtte.
7/8 anonim válasza:
Két ilyen nőt láttam,a ki hozzáment az első szerelméhez.
Az egyik 4, a másik 8 év házasság után jött rá, hogy szeretné tudni, milyen egy másik férfi, "élni szeretne". Az utóbbinak volt 2 gyereke is. Sok munkát adtak a gyermek-pszichológusoknak.
Igen, ők is szerelmesek voltak.
Igen, te is azt fogod 5 év múlva mondani, hogy "milyen lehet egy másik férfi"?
8/8 anonim válasza:
Ez az "élni akarok" nem feltétlenül jön elő mindenkinél, de a házasság 18 évesen, akárhogy is nézzük, nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!