A baratom 19 eves, en 16 vagyok. O nagyon akarja a szexet, de en nem akarom elsietni. En is kivanom ot, de nem korai ez meg? Nem akarom hogy r*bancnak tartsanak.
1. A korod miatt nem korai.
2. Nem tudom mióta vagytok együtt, azon múlhat.
3. Vigyázz vele, ez a "nagyon akarja a szexet", igazán szeret? Nem csak arra kellesz neki?
4. Ha Te is akarod, akkor ne érdekeljen h ribinek tarthatnak érte. Ha annak AKARNAK mondani akkor ígyis úgyis az leszel, tökmindegy mikor csinálod, ha nem, akkor meg most sem leszel az, az érdekeljen, hogy Te mit szeretnél.
Miért vagy f_szparaszt? Miért lenne ri.banc egy tini, ha szexel? Hülye-e vagy?
Kérdező: Attól nem vagy ri.banc, ha 16 évesen szexelsz azzal a fiúval, akit szeretsz, amennyiben kívánod, és úgy érzed, lelkileg is megértél a dologra. Csak a terhességre és a nemi betegségekre vigyázzatok.
Máshogy írva:
Ne azért NE szexelj vele, mert nem akarod, hogy MÁSOK leri.bancozzanak, hanem magad miatt. Pl. azért, ha nem szereted annyira, vagy bizonytalan vagy, kell-e már neked a nemi élet stb.
Ri.banc amúgy az, aki anyagi javakért mindig mással/bárkivel dug. A tiniköznyelvben meg az, aki folyton más farkát engedi a p.csájába.
4.
Csak ha ennyire zavarja mások véleménye akkor jobb ha tudja hogy így is úgy is megkapja a magáét másoktól tehát arra próbáltam utalni hogy mindegy mit gondolnak róla mert így is úgy is egy lesz a sorsa.Végső soron gerincre vágják és a sztorinak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!