Korai lefeküdni egy hónap után vele?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,szűz,a párom 24.Korai lenne egy hónap együttjárás után lefeküdni vele? (petting már volt)2013. okt. 14. 18:18
2/7 anonim válasza:
sztem nem. ha úgy érzitek, akkor hadd menjen
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ahogy érzed, nem az számít, hogy 2 vagy 12 hónap....készen állsz rá?
4/7 anonim válasza:
Ha készen állsz rá,akkor nem! :)
5/7 anonim válasza:
Egy hónapja jártok együtt. Kb. hányszor feküdtetek le?
5? 7?
Szerintem korai. Vannak még a pettingben olyan lehetőségek, amelyeket kár kihagyni.
Ismeri már, hogy mi esik neked jól, hogy mitől élvezel, és te ismered már őt az ágyban jól? Gondolom 5-7 alkalom után még nem.
Nem kell görcsösen halogatni az elsőt, de nincs érteleme sietni sem.
6/7 anonim válasza:
Mivel csaj és szűz, korai... és szerintem 17 évesen ezt kellene tudjad, nekem is 17 éves baratnőm van, több mint 1 hónapja járunk de még szó sincs a szexről :) ahozz idő kell, hogy megismerj valakit és gondolom nem akarkinek akarod oda adni szűzességed, ha meg igen akkor hajrá :)
7/7 anonim válasza:
Egy hónap után még a petting is korai, úgyhogy már tök mindegy!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!