Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérte a kezem, amit egy kicsit korainak tartok ezért időt kértem tőle átgondolni a választ. Szerintetek túl korai 20 évesen férjhez menni?
Ez ember, kapcsolat, körülmény és érzelemfüggő dolog, mindegy h mi mit gondolunk róla.
Bár az elmond pár dolgot, hogy itt felteszed ezt a kérdést. Legyél őszinte magadhoz és hozzá, fogod tudni a választ.
Jajjj a 25 éves példa. Annyi helyen hallottam és akkora hülyeség. Van aki 30-40 évesen is hülye és van aki 18 évesen is érettebb mint sok középkorú. Na ennyit a 25-ös szabályról.
Valóban embere válogatja.
Én nem érezném korainak egyáltalán, ha szeretném az illetőt és úgy érezném, hogy vele akarom leélni az életem. Sőt!
22/F
Hát ha már jó ideje együtt vagytok, és működik miért ne?
Mondjuk én úgy gondolkodom, hogy ha éveken át együtt lennénk, minden megfelel, és működik jól, akkor simán hozzámennék, ha szeretem:) De nem tudom, hogy ha te 20 vagy, mennyi ideje vagytok együtt?
Attól még, hogy eljegyez, nem fontos rögtön házasság is.
A jegyben járás tarthat akár több hónapig is, vagy évig.
Szerintem az még semmit nem jelent, bármikor vissza adhatod a gyűrűt, ha szakítotok. Az nem válás. Szerintem.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!