maga a "pasim" kifejezés az erős, az ujjazás nem...
bár ha már ujjaz akkor már szexelhetnétek is...
nem sok jelentősége van ha már ott tartotok...
gyakorlatilag ha belenyalsz egy tortába, az már majdnem ugyanaz, mintha megeszed mindet, mert mást már nem illik megkínálni belőle utána...
2013. nov. 27. 21:28
22/29 anonim válasza:
Igyál még egy pohár meleg tejet, aztán mars aludni!
2013. nov. 28. 16:22
23/29 anonim válasza:
NEM KORAI. 15 éves lány vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal, és rendszeres nemi életet élünk. Ha elég felkészültnek tartod magad akkor HAJRÁ:)
2013. nov. 29. 18:54
24/29 anonim válasza:
"NEM KORAI. 15 éves lány vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal, és rendszeres nemi életet élünk. Ha elég felkészültnek tartod magad akkor HAJRÁ:)"
Hát az elég szomorú ha 15 éves létedre rendszeres nemi életet éltek.
Kérdezô: igen, korai lenne. Az is korai hogy "pasid" van. Tényleg nincs jobb dolgotok mint gyerekként agyba-fôbe b***ni? -.-"
14/L
2013. dec. 1. 17:59
25/29 tommi1998 válasza:
Szia.
Nem korai és mondom mért.
Egyrészt. 14 éves lányok sokkal érettebbek, mint 20 évvel ezelőtt.
Másrészt. Ha megujjaz, nem lehetsz terhes. Higiéniára figyeljetek és nem semmi akadálya. Közelebb kerültök egymáshoz, erősíti a kapcsolatot és a bizalmat.
Tovább megyek azon hogy nem rossz és azt mondom neked, hogy jó! Ha szeretnéd, akkor mindenféleképpen.
2013. dec. 14. 20:03
26/29 anonim válasza:
Na tomi most mondtál akkora baromságot hogy még a tigris is ledobta a lánctalpát. 20 évvel ezelőtt. Vagy 30 évvel ezelőtt voltak éretebbek a lányok , lehet hogy 18_ 20 éves korban férjhez mentek ugyan, dee szüzen.
2013. dec. 18. 14:34
27/29 anonim válasza:
És ki nem sz*rja le??? Már nem 5 éves
2013. dec. 21. 20:06
28/29 anonim válasza:
Nem értem miért kell bántani, hogy van barátja... Én ismerek olyat aki 13 évesen a sítáborban megkuratta magát az összes fiúval... Ha szereti a a fiút és már másfél éve együtt vannak akkor szerintem miért is ne? Meg, hogy együtt hagyják őket és azt csinálhatnak amit akarnak? 14 éves... nem 5... amikor 12 voltam és átjött a barátnőm aludni/filmet nézni/beszélgetni mindig egyedül voltunk a szobában vagy teljesen egyedül az egész házban... Ha barátja van és az anyuja ismeri a fiút és bízik benne simán egyedül hagyja vele mert nekik is kijár a magánélet...
2014. febr. 19. 09:34
29/29 anonim válasza:
Szerintem, aki azt gondolja, hogy a mai 14 éves lányok fejlettebbek, azok nem komplettek. Épp, hogy visszafejlődünk sajnos így van, és tény, hogy gyerekek vagyunk, de ezt már egy 10 éves is tagadja, hát mi 14 évesek nagynak képzeljük magunkat. Majd 10 év múlva bánni fogjátok, hogy 14 éves gyerekként vesztettétek el a szűzességeteket! (nem te kérdező) A legtöbbnek még helyesírással is gondja van.TÉRJETEK MÁR ÉSZHEZ! 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!