14 évesen ha megujjazna a pasim, az korai lenne?
Figyelt kérdés
Már másfél éve járunk, szexelni azért még nem fogunk.2013. nov. 20. 17:42
2/29 anonim válasza:
Tény, hogy fiatal vagy, de ez nem zárja ki azt, hogy nem csinálhatsz a pároddal semmit sem. A felnőttek azért kritizálják a korodbelieket, mert felelőtlenül vágnak bele ilyen dolgokba pár nap ismerettség után. A te esedben ez nem mondható el, hiszen már másfél éve együtt vagy a pároddal. Szerintem egyáltalán nem jelent problémát, ha pettingeltek.
3/29 anonim válasza:
Én kb. annyi idősen vesztettem el a szüzességem... Akkor korai, ha lelkileg nem érzed magad késznek rá.
4/29 anonim válasza:
Ha van lehetőségetek rá, hogy kettesbe maradjatok, hát ujjazzon. Ilyen idős korban ha szüleitek nem figyelnek rátok és hagyják, hogy felügyelet nélkül, azt csináljatok, amit akartok kettesben, akkor úgyis szexelni fogtok szép lassan. Itt nagyon sok probléma lehet a háttérbe. Főleg, hogy másfél éve jártok, na az már elfogadhatatlan.
5/29 anonim válasza:
Másfél év együtt járás után szerintem simán :)
6/29 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) Csak mert egy barátnőmet (ő is 14) kb. 5 hónap után ujjazta meg a barátja, szerintem az egy kicsit túl gyors de ebben sem vagyok teljesen biztos.
2013. nov. 20. 17:47
7/29 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) Csak mert egy barátnőmet (ő is 14) kb. 5 hónap után ujjazta meg a barátja, szerintem az egy kicsit túl gyors de ebben sem vagyok teljesen biztos. Erről vélemény?
2013. nov. 20. 17:51
9/29 anonim válasza:
korai, én 15 vagyok, és még barátom sem volt
10/29 anonim válasza:
Az is korai, hogy pasid van! Általános iskolás vagy............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!