Egy srácot hátráltat a személyiségfejlődésben, ha sokáig szűz marad?
Azért fogant meg bennem a kérdés, mert ma egy ilyen mondásra bukkantam:
"...Gyerekként csak vágyni tudsz..."
A lényeg az volt, hogy a szüzesség együtt jár a plátói szerelemmel, és hogy mennyivel "gyerekebb" egy olyan srác, aki még nincs túl rajta, és a vágyait csak maszturbálással tudja levezetni, elképzelt képekkel.
Én is sokszor belegondolok, mennyivel "felnőttebbek" azok a kortársaim, akiknek partnerük van, akik már a felnőtt, házas életre "gyakorolnak", akik mögött már áll valaki, ami egy folyamatos pozitív megerősítés és önbizalomforrás, akik felelősek valakiért, akik alkalmazkodnak valakihez, akik bármikor megkaphatják a szexet, mint a legnagyobb testi élményt... szerintem ez végül is hatalom. És szerintem sok minden múlik a szüzességen. Nemcsak arra gondolok, hogy egy szűz fiú gátlásosabb is, kevésbé mer lépni, mert fél az ismeretlentől, a "próbatételtől", hanem arra is, hogy valahol a férfi-lét, a férfi-való beteljesítése. Ez végül is minden férfi törekvése, ez a fölös energiák lecsapolása, levezetése, ami, ha nem történik meg, akkor az feszültséget teremt. Szerintetek jól látom? Valahogy az az érzésem, hogy a szüzesség elvesztése valami olyan életesemény, ami által az ember a fejlődésben egy új szintre lép, ahol már nem az anyja az elsődleges női szereplő az életében, ahol a férfi-energiáit már képes valahova átvezetni...
Mi a véleményetek erről?
21/F
"áááááá......tehát az autó önmagunk megvalósításának a része?"
Az autó azt jelzi, hogy már van biztos egzisztenciája, ami egy férfi életében az önmegvalósítás része.
"Akinek esetleg nincs autója, mert nincs rá szüksége, az nem férfi?"
Ilyet én soha nem állítottam, kiforgatod a szavaimat.
"Az autó azt jelzi, hogy már van biztos egzisztenciája"
vagy bankhitele, amit 8 éve fizet, és még mindig 8 év van hátra.
Hát ha te ezt akarod hinni, akkor hidd ezt. Kinek mi ugrik be először, kinek mi a valósága.
Kérlek, ezt a témát fejezzük be, mert semmi köze a kérdéshez.
#15 vagyok
Nincs hitel a kocsimon :-)
Spóroltam és megvettem...
Amúgy egy hülye kérdés: mint írtam, kissé romantikus vagyok. Na jó, nem kicsit, nagyon. Vannak mindenféle álmaim, el akarok jutni rengeteg helyre a világon, ki akarok próbálni sok dolgot. Regényekbe, filmekbe illő dolgokat akarok megtapasztalni (egyébként már nagyon sok ilyet meg is tapasztaltam)
Én ezt úgy szoktam mondani, hogy mindent "szertartásosan" csinálok. Az életemben apró dolgokat is gondosan csinálok, és jelentőséget adok nekik, vannak apró kedvteléseim.
Azért írom ezt, mert meg akarom kérdezni az ide író lányoktól, zavarná-e őket ez a tulajdonság egy fiúban. Pl. most a következőt találtam ki: már egy ideje gyűjtögetek "randihelyeket", olyan különleges helyeket, ahova majd barátnő(jelölte)t viszek. Itt a közelünkben is van ilyen, egy nagyon látványos hely. Arra gondoltam, hogy ha lesz barátnőm, bekötöm a szemét, és kézen fogva odavezetem, aztán ott leveszem a szemkötőt és megmutatom neki, hogy ott csodálkozzon rá... mi a véleményetek erről?
"Hülyeség...nem lenne olyan élmény ,illetve később ha a csajod megtudná nem biztos hogy jól állna hozzá !"
Ez engem a legkevésbé se érdekel, adott esetben azt se mondanám el neki, hogy szűz vagyok. Ilyeneken már nem is agyalok. Engem sokkal jobban zavar az, hogy az úgy olyan "lélektelen" lenne. Valahogy olyan lehangoló a tudat, ha tudod, hogy a prosti ezt csak pénzért csinálja. Ha belegondolok, hogy ott még az is plusz díj szokott lenni, hogy megcsókolod... hááát... anélkül meg már milyen?
Kérdező arra még nem gondoltál, hogy az első találkozáskor elég elrettentő tud lenni egy lány számára, ha kifolyik a nyál a szádból?
Vagy hogy szoktál ilyenkor viselkedni?
"Én egyből valami mélyet szeretnék, valami olyan komoly kapcsolatot, ahol mély bizalom van."
Először ezt írod, majd ezt:
"Ez engem a legkevésbé se érdekel, adott esetben azt se mondanám el neki, hogy szűz vagyok."
A mély bizalom azt jelenti, hogy mindent, úgy értem MINDENT elmondtok, megbeszéltek egymással. Tehát szerintem a gondok ott kezdődnek, hogy azt sem tudod mit akarsz... Hogy a fő kérdésedre is válaszoljak, szerintem az, hogy a farkad már megmártózott egy punciban, nem változtat az ég világon semmin. Az már inkább számít, hogy milyen az a punci. Ha egy szerelmes lány tartozik hozzá, akkor változtathat rajtad, mert végre azt érzed, hogy kellesz valakinek, tartozol valakihez. De a lányok nagy többsége ezen a túlkomplikáláson akad ki. A te korodban még nem akarnak ennyit filózni az életen, elég nekik a kötelező suli, na meg a szülők kioktatása állandóan. Ilyenkor örülnek, ha végre kiszakadnak a mókuskerékből és lazulhatnak, nyugalmat találnak a barátaik, párjuk mellett. Nem akarnak még akkor is befeszülten tervezgetni. Engedd maguktól folyni a dolgokat, a sors úgyis elrendez mindent. De ha folyamatosan rástresszelsz mindenre, cseszheted. Akkor sosem leszel igazán boldog, mert mindig mi van ha... mi van ha...
19/L
Ha akarsz dumálni, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!