Miért ér manapság egy szűz lány többet mint egy nem szűz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 21:57
2/11 anonim válasza:
Mert az új jobb mint a használt.
3/11 anonim válasza:
1. az ember legyen nő vagy férfi nem árucikk. Az értéke felbecsülhetetlen akár szűz akár nem.
2. amire te gondolsz az azért van mert aki vár, az becsülendőbb mint aki tizenakárhányévesen abszolúte gyerekként - azt sem tudva mit csinál és mi lehet a vége - összevissza kefél...
4/11 anonim válasza:
Én szűz vagyok, és nem érzem magam többnek mint egy nem szűz. Nem hiszem, hogy a szüzesség megléte vagy hiánya lenne ami értékessé tenne egy lányt.
6/11 anonim válasza:
Ez buta kérdés... én pl nem szeretem a használt ruhát, az újba sokkal jobban érzem magam. Nah persze az új ruhát is lehet felpróbálják 1x 2x az üzletbe, mielőtt megveszem, de mégis új, és nem használt... amibe már más bele izzadt :)
7/11 anonim válasza:
A kérdésben lévő tényszerű tévedés és a benne rejlő fordított pszichológia is átlátszó.
Magyarul: Ez a badarságot honnan vetted?
8/11 anonim válasza:
2-es meg 6-os írta a legnagyobb baromságot eddig... ráadásul megengedik maguknak, hogy lányokat tárgyként degradáljanak ilyenekkel hogy "használt", meg az a ruha metafora is gyönyörű volt :D Bunkók.
9/11 anonim válasza:
Mert a társaság valamilyen nagyon beteg szinten megszállottja a szüzességnek (főleg a nők esetében). Úgy fetisizálja a szüzességet, hogy közben már az egész fiatal lányokat tárgyiasítja és túlszexualizálja.
Üdv a patriarchátusban, segíts nekem szétzúzni mielőbb :)
10/11 anonim válasza:
Ez az Amerikai Strici Tőzsdétől függ. Most a szűzek érnek többett, de gazdasági elemzők szerint hamarosan közel egy szintre jönnek az árak. A mérleg megfordulni viszont sosem fog, hiszen egy szűzet csak egyszer tudnak eladni, de pont ez ami egzotikusabbá, értékesebbé teszi őket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!