19 éves szűz lány vagyok. Szerintetek még várjak vagy ne?
Szerintem azzal veszítsd el, akit szeretsz.
De a te tested, te döntöd el.
azért azt te sem gondolod komolyan, hogy majd zzal fogsz először szeretkezni, aki majd a férjed és a gyerekeid apja lesz, ki mellett leélnéd az életed?
én nőként azt mondom, hogy ne a nagy őre várj, mert nem egészséges hosszú távon az, ha egy komoly kapcsolatban az egyik félnek a másik az első... nem azt mondom, hogy éld ki magad, mert gyűlölöm ezt a kifejezést, de néhány alkalommal a hasznodra válna, ha együtt lennél a leendő férjeden kívül mással is. nem kell hozzá szerelem, csak bizalom, elsőre is. én is vártam a nagy őre 21 éves koromig, aztán úgy alakult, hogy megtörtént egy olyan sráccal, akivel jól kijöttünk és bíztunk egymásban, de nem voltunk szerelmesek. nem bántam meg, mert igenis kell a tapasztalat, kell, hogy együtt legyél mással is a nagy ő előtt.
Őszintén?
Ha össze jössz ezzel a 10 évvel idősebb csókával és jól érzed magad mellette tedd meg. Én 19 évesen kezdtem el fiúzni és 20 évesen veszítettem el. Már néha oda voltam és vissza a vágytól. Ha túl leszel olyan 5-6 alkalmon hidd el lenyugszol. És a nagy Ő meg jön amikor jön! Addigra is tapasztaltabb leszel és majd tudsz mit kezdeni a pasival, mert elkezdeni a szexuális életet nem könnyű. Legalább is nekem nehéz volt és 1 év után tartok most ott, hogy kezdek belejönni. A szex meg hát egy játék, úgy hogy amikor alkalmad van rá és szeretnéd, akkor játsz ;)
Jó ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden jött-menttel feküdj le, de ha egy fiút szeretsz, akkor semmi gond nincs azzal, ha jól érzed magad mellette és vele. Persze védekezésre kell vigyázni. De érezd jól magad és bízz a fiúban!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!