Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves szűz lány vagyok....

19 éves szűz lány vagyok. Szerintetek még várjak vagy ne?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva 20 leszek. 2 hónapja megismertem egy nálam 10 évvel idősebb férfit. Eddig is lett volna rá alkalmam, hogy elveszítsem...csak valami szerelemből induló komoly kapcsolatban képzeltem el eddig, de most...azt se bánnám, ha ezzel a férfival csak szex lenne, semmi több. Szerintetek? Amilyen szerencsés vagyok, eltudnám képzelni, hogy aztán majd 2 hónap múlva betoppan a "nagy Ő" amiben már nem is igazán hiszek...
2013. nov. 11. 17:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem azzal veszítsd el, akit szeretsz.

De a te tested, te döntöd el.

2013. nov. 11. 17:31
 2/19 Sulek Péter ***** válasza:
én a helyedben nem csinálnám főleg ha eddig is lehetett volna:) én a helyedben még várnék de te tudod :)
2013. nov. 11. 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát esélyes hogy a pasinak csak szerető lennél, neked kell eldönteni hogy jó-e így neked. Vagy vársz egy normális srácra. Vagyunk páran akik értékelni tudnának téged a korosztányodban is
2013. nov. 11. 17:33
 4/19 anonim ***** válasza:
Inkább várj. 19 évesen hol késtél még le a "nagy ő-ről"? A legtöbben huszonévesen találják meg, nem tizenéves kis buta tiniként.
2013. nov. 11. 17:37
 5/19 anonim ***** válasza:
szerintem varj meg vele es olyannal veszitsd el akit tenyleg szeretsz (es az lenne a legjobb ha ö is teged) ;)
2013. nov. 11. 17:42
 6/19 anonim válasza:
0%
dugjál, pótóld be amit eddig elvesztegettél
2013. nov. 11. 17:42
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

azért azt te sem gondolod komolyan, hogy majd zzal fogsz először szeretkezni, aki majd a férjed és a gyerekeid apja lesz, ki mellett leélnéd az életed?

én nőként azt mondom, hogy ne a nagy őre várj, mert nem egészséges hosszú távon az, ha egy komoly kapcsolatban az egyik félnek a másik az első... nem azt mondom, hogy éld ki magad, mert gyűlölöm ezt a kifejezést, de néhány alkalommal a hasznodra válna, ha együtt lennél a leendő férjeden kívül mással is. nem kell hozzá szerelem, csak bizalom, elsőre is. én is vártam a nagy őre 21 éves koromig, aztán úgy alakult, hogy megtörtént egy olyan sráccal, akivel jól kijöttünk és bíztunk egymásban, de nem voltunk szerelmesek. nem bántam meg, mert igenis kell a tapasztalat, kell, hogy együtt legyél mással is a nagy ő előtt.

2013. nov. 11. 17:45
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 Van ennek valami tudományos háttere is, csak mentegetőzni próbálsz és igenis arra biztatod a kérdezőt, hogy élje ki magát... Nem szükséges több emberrel is együtt lenni, aki elég értelmes annak nem kell kapcsolatot kapcsolatra halmoznia, hogy végül meg tudjon maradni egy ember mellett... (Akkor is csak azért, mert már olyan öreg hogy senki másnak nem kellene, csak ezt nem vallaná be magának sem.)
2013. nov. 11. 17:52
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén?

Ha össze jössz ezzel a 10 évvel idősebb csókával és jól érzed magad mellette tedd meg. Én 19 évesen kezdtem el fiúzni és 20 évesen veszítettem el. Már néha oda voltam és vissza a vágytól. Ha túl leszel olyan 5-6 alkalmon hidd el lenyugszol. És a nagy Ő meg jön amikor jön! Addigra is tapasztaltabb leszel és majd tudsz mit kezdeni a pasival, mert elkezdeni a szexuális életet nem könnyű. Legalább is nekem nehéz volt és 1 év után tartok most ott, hogy kezdek belejönni. A szex meg hát egy játék, úgy hogy amikor alkalmad van rá és szeretnéd, akkor játsz ;)

Jó ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden jött-menttel feküdj le, de ha egy fiút szeretsz, akkor semmi gond nincs azzal, ha jól érzed magad mellette és vele. Persze védekezésre kell vigyázni. De érezd jól magad és bízz a fiúban!

21L

2013. nov. 11. 17:54
 10/19 anonim ***** válasza:
8-as, nem kapcsolatokról beszéltem, hanem a szexről.
2013. nov. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!