19 éves szűz lány vagyok. Szerintetek még várjak vagy ne?
11-es! Neked sem volt senkid, az is biztos! A legfontosabb az életben a tapasztalat. Minden téren!
A kérdező csaj meg jó úton jár a nővé válás felé! Hagyjátok! Nem 12-13 évesen fog először dugni ész nélkül! Szerintem sokkal több esze van, mint az itt irigységből "Ne tedd" válaszokat írogatóknak.
Én vagyok az, akit először lehurrogtál. Szándékosan azt írtam, hogy 1-2 emberrel legyen a nagy ő előtt szexuálisan, tehát közel sem azt írtam, hogy feküdjön össze az egész utcával!
Persze, ki lehet tapasztalni a szexualitás minden rejtélyét 1 emberrel is, azonban az emberben egy idő után bizony előjön az a kérdés, természetes kíváncsiság, hogy milyen lehet mással. Ez van. Nővéremet 9 év után hagyta ott az akkor már vőlegénye, mert ő a nővérem előtt nem volt együt mással és előjött benne pontosan az, amit írtam, hogy mással is ki akarja próbálni. El lehet ezt ítélni, de bizony ez kisebb-nagyobb mértékben mindenkiben ott van.
Tehát nem a megtapasztalás vagy kiismerés miatt nem jó, ha a nagy ő-vel veszíti el, hanem azért, mert az egész világon nagyon kevés olyan ember van, akinek egész életében csak egyetlen emberrel volt szexuális kapcsolata. És ez nem véletlen.
Tehát még egyszer: nem kell 20 férfival lefeküdnie, de 1-2vel érdemes volna eljutnia odáig még a nagy ő előtt.
24/N
#15-ös (és előzők) biztos, hogy bigott vallásos. Hagyjátok - úgy sem lehet meggyőzni.
Teljesen normális dolog, hogy 19 évesen már elkezdesz tapasztalatot szerezni - természetesen azzal, akiben megbízol! - és aztán majd alakulnak a dolgok.
A normális emberek 95%-a nem az első szerelmével él, a maradék 5%-nak pedig így alakult, nem feltétlenül tehet róla.
Ja, a társadalom 1%-a normális, 99%-a hülye és erkölcstelen.
Ezt ugye viccnek szántad?
Vagy 100 emberből, aki szembejön az utcán, 99 kést vágna a hátadba?
Max. lepontoz néhány frusztrált netvitéz. De ettől még ők nem hülyék, csak kicsit megbicsaklottak valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!