Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves szűz lány vagyok....

19 éves szűz lány vagyok. Szerintetek még várjak vagy ne?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva 20 leszek. 2 hónapja megismertem egy nálam 10 évvel idősebb férfit. Eddig is lett volna rá alkalmam, hogy elveszítsem...csak valami szerelemből induló komoly kapcsolatban képzeltem el eddig, de most...azt se bánnám, ha ezzel a férfival csak szex lenne, semmi több. Szerintetek? Amilyen szerencsés vagyok, eltudnám képzelni, hogy aztán majd 2 hónap múlva betoppan a "nagy Ő" amiben már nem is igazán hiszek...
2013. nov. 11. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
#10 És szexelni miért kellene több emberrel? Elvileg mindenkinek más a jó, szóval attól még, hogy valaki "tapasztalt" mert szexelt már 5-6 vagy több emberrel, nem biztos, hogy az aktuális párjának is jó lesz vele. Inkább egy emberrel kellene együtt kitapasztalni, mi a jó a másiknak és előbb-utóbb egyre jobb lenne vele a szex, nem? Normális emberek meg nem várják el egymástól, hogy már a legelső alkalommal szexisten/istennő legyen a másik szóval a tapasztalatlanság nem jelenthet gondot...
2013. nov. 11. 18:35
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

11-es! Neked sem volt senkid, az is biztos! A legfontosabb az életben a tapasztalat. Minden téren!

A kérdező csaj meg jó úton jár a nővé válás felé! Hagyjátok! Nem 12-13 évesen fog először dugni ész nélkül! Szerintem sokkal több esze van, mint az itt irigységből "Ne tedd" válaszokat írogatóknak.

2013. nov. 11. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
#12 Egy emberrel is lehet tapasztalatot szerezni sőt mint írtam annak még több értelme is van mert nem mindenkinek ugyanaz a jó. Annak semmi értelme, hogy össze-vissza szexel valaki, aztán majd értetlenkedik, hogy az x-nek nem jó az ami az y-nak jó volt, vagy netán a z-vel sokkal jobb volt a szex mint az aktuális partnerével, k-val ezért inkább le is cseréli egy következő valakire, amúgy is hozzászokott már, hogy mindig mással van szóval nem nagy dolog dobni valakit. Érzelmei meg már rég nincsenek csak legyen minél jobb a szex, ez a lényeg...
2013. nov. 11. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Én vagyok az, akit először lehurrogtál. Szándékosan azt írtam, hogy 1-2 emberrel legyen a nagy ő előtt szexuálisan, tehát közel sem azt írtam, hogy feküdjön össze az egész utcával!

Persze, ki lehet tapasztalni a szexualitás minden rejtélyét 1 emberrel is, azonban az emberben egy idő után bizony előjön az a kérdés, természetes kíváncsiság, hogy milyen lehet mással. Ez van. Nővéremet 9 év után hagyta ott az akkor már vőlegénye, mert ő a nővérem előtt nem volt együt mással és előjött benne pontosan az, amit írtam, hogy mással is ki akarja próbálni. El lehet ezt ítélni, de bizony ez kisebb-nagyobb mértékben mindenkiben ott van.

Tehát nem a megtapasztalás vagy kiismerés miatt nem jó, ha a nagy ő-vel veszíti el, hanem azért, mert az egész világon nagyon kevés olyan ember van, akinek egész életében csak egyetlen emberrel volt szexuális kapcsolata. És ez nem véletlen.

Tehát még egyszer: nem kell 20 férfival lefeküdnie, de 1-2vel érdemes volna eljutnia odáig még a nagy ő előtt.

24/N

2013. nov. 11. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
#14 De miért akarja mással kipróbálni...? Ha szereti az illetőt akkor nem kíváncsi arra, milyen lehet a szex mással. Sokan eleve nem is akarnak érzelmek nélkül szexelni így náluk ki is van zárva, hogy azért szexeljenek valakivel, mert "Vajon milyen lehet?". Engem sem izgat milyen lehet a szex "másokkal", azért (is) van párja az embernek, hogy vele szexeljen. Akikben meg felébred a kíváncsiság mások iránt, ott szimplán csak kihűlőben van a kapcsolat és ez csak egy rossz kifogás részükről, hogy ki akarják próbálni másokkal.
2013. nov. 11. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Ringasd magad álomvilágba, de attól még amit leírtam, az az esetek 99%-ára igaz. Az ember kíváncsi természet. És itt befejeztem a "vitát", mert elmondtam a véleményemet, próbáltam segíteni a kérdezőnek és ennyi. A többivel hál' égnek nem kell foglalkoznom. Úgyhogy minden jót.
2013. nov. 11. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

#15-ös (és előzők) biztos, hogy bigott vallásos. Hagyjátok - úgy sem lehet meggyőzni.

Teljesen normális dolog, hogy 19 évesen már elkezdesz tapasztalatot szerezni - természetesen azzal, akiben megbízol! - és aztán majd alakulnak a dolgok.

A normális emberek 95%-a nem az első szerelmével él, a maradék 5%-nak pedig így alakult, nem feltétlenül tehet róla.

2013. nov. 11. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Kicsit sem vagyok vallásos, épp ellenkezőleg. De nekem mindegy, mindenki éljen ahogy akar, majd úgy veszem, mi abba az 1%-ba tartozunk akik normálisak, ennyi.
2013. nov. 12. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja, a társadalom 1%-a normális, 99%-a hülye és erkölcstelen.

Ezt ugye viccnek szántad?

Vagy 100 emberből, aki szembejön az utcán, 99 kést vágna a hátadba?

Max. lepontoz néhány frusztrált netvitéz. De ettől még ők nem hülyék, csak kicsit megbicsaklottak valahol.

2013. nov. 12. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!