Egy huszonéves lány, attól még, hogy szűz, lehet egy felnőtt, érett nő?
Tegyük fel 25 év körüli, nem volt még párkapcsolata és szűz. Szerintetek így nem lehet úgy tekinteni rá, mint egy normális,komoly,érett nőre? Rendben, hogy ebben a témában nincs tapasztalata (bár attól még lehet értelmes véleménye), de ha másról van szó, akkor is befolyásolja azokat az embereket, akik tudnak a dologról. Tapasztalatok alapján tettem fel a kérdést, mert eléggé érezhető ez a hozzáállás.
Ti mit gondoltok erről?
Kort is írjatok!
Köszi!
20F/ Hogy ne lehetne!
Nem tudok mit írni. Nem gáz,nem zárja ki egymást a kettő!
Hát az szerintem teljesen érthető, hogy kapcsolati, szerelmi, szexuális téren nem tudjuk őt "egyenlő" beszélgetőpartnernek tekinteni, mert ez nem egy olyan dolog, amit elméletből meg lehet tanulni. Más téren meg szerintem ez nem lenne probléma.
DE, ugyan mi gondja a nőnek, hogy 25 éves koráig nem lett szerelmes/nem szexelt/nem tudott összehozni egy kapcsolatot? Valami furcsaság csak van benne.
Amúgy lehet felnőtt, érett nő. De az életnek van egy magánélet-párkapcsolat szektora is, ahonnan neki mindenképp hiányoznak a tapasztalatok!
Ha valaki 25évesen szűz,akkor lehet csűrni-csavarni,így mondani-úgy mondani,kozmetikázni hogy -attól függetlenül még komoly meg értelmes- de attól még nyilvánvaló hogy ott vannak szocializációs hiányosságok.
És ez akarva,akaratlan tudat alatt/felett de kihat a személyiségükre.
Hány olyan van, hogy valakiről 20méterről,de maximum 2mondat után megmondod hogy szűz.
Szóval nem, ettől nem lehet komplex-egész-többrétű-komoly "igazi" nő.Csak maximum azt hiheti magáról.
A halálom amikor a saját hülyeségük miatti szűz huszonévesek r'bancozzák,a 16-18éveseket mert aktív szexuális életet élnek,teljesen normális korban.Tipikus esete a komplexusaink másokra vetítésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!