Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy legszívesebben egy 14-15 év körüli lánnyal járnék felnőtt, huszonéves srácként?
Figyelt kérdés
Sajnos nem kellek a korombeli lányoknak, mert túlságosan kisfiús az arcom és a testalkatom, egy babapofikájú, aranyos, cuki kisfiú vagyok, ahogyl alányok mondták és bizony emiatt csak a tini kiscsajok szoktak dícsérgetni, csak nekik vagyok jó pasi. :S A gond, hogy egyik haverom lepedofiloz emiatt és én magam is már bűntudatot érzek és bár vágyom egy rendes barátnőre, mélyen belül folyton rossznak, bűnösnek érzem magam és emiatt távolságtartó vagyok a lányokkal, mert hogy nézne már ki, ha megtudnák, hogy egy 14 ées lánnyal járok, biztos kiröhögnének. :S2012. dec. 12. 19:47
2/8 Bino válasza:
Szerintem nem gáz, bár lehet ,hogy én vagyok hü.lye de szerintem semmi gáz nincs benne. Barátnőm 12 éves és 23 éves sráccal jár..
Félreértés ne essék én 17 vagyok.
3/8 anonim válasza:
3.
elég baj, hogy a barátod egy 13 évesre élvezkedik...b@szod, mik vannak...
5/8 anonim válasza:
nekem 15 évesen egy 25 éves párom volt, és azóta is együtt vagyunk, most 19 vagyok, és tökéletes a kapcsolatunk. Szerintem csak a megfelelő érett gondolkodású lányt kell megtalálnod.
6/8 Bino válasza:
Csefy, ennél van rosszabb is múltkor megkérdezték a csajtól ,hogy a hóga vagyok e... :D
pedig 5 év van köztünk...de én nem veszek fel átlátszó ruhákat és nem megyek füstös sminkben utcában..:D
7/8 anonim válasza:
én 17 vagyok, a párom 29, és közel tökéletes a kapcsolatunk már rég óta :)
8/8 anonim válasza:
Szia!:)
Nekem is apakomplekszusom van ! Erdekelne dolad kep :)
es ezert egyaltalan nemvagy pedofil!!:)
irj uziit!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!