Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy huszonéves lány, attól...

Egy huszonéves lány, attól még, hogy szűz, lehet egy felnőtt, érett nő?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 25 év körüli, nem volt még párkapcsolata és szűz. Szerintetek így nem lehet úgy tekinteni rá, mint egy normális,komoly,érett nőre? Rendben, hogy ebben a témában nincs tapasztalata (bár attól még lehet értelmes véleménye), de ha másról van szó, akkor is befolyásolja azokat az embereket, akik tudnak a dologról. Tapasztalatok alapján tettem fel a kérdést, mert eléggé érezhető ez a hozzáállás.

Ti mit gondoltok erről?

Kort is írjatok!

Köszi!

2013. okt. 31. 17:02
1 2 3
 21/22 Soluna válasza:
Szia! Attól még, hogy valaki ennyi idősen szűz attól még felnőtt lehet és érett is. Azonban az kétségtelen, hogy egy Nő akkor válik teljessé ha már meg tudja élni a Nőiességét a szexben is.(De ehhez Jó partner kell) Szerintem állj ki magadért és azért amit képviselsz ezáltal! 26 éves 38 hkm mellesleg férjezett :D
2013. nov. 1. 17:04
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Aaa ffffenébe, pont most hallottam, hogy a mérnök diplomához elengedhetetlen lett a minimum 2 év szexuális tapasztalat...

ó és hallatlan, hogy a titkárnőknek hány féle pózt kell manapság bemutatniuk a munkahelyükön...na és ez a mostani állásinterjú, ahol minimum 7 év élettársi kapcsolat volt a kritérium, az nem is érdekelte őket, hogy értek-e a közgazdasághoz...

Najó, viccet félre téve. Ezt én ökörségnek tartom, meg is mondom miért. Nekem van egy barátnőm, aki szűz...22 éves, de el nem tudnátok képzelni milyen okos, milyen talpra esett, milyen magabiztos és tehetséges... vele szemben van egy 25 éves lány ismerősöm, aki szexuálisan már tíz éve aktív, és mégis egy 14 éves kislány érzelmi és intelligencia szintjén tobzódik.

Egyébként szerintem túl nagy feneket kerítenek ennek az egésznek. Van akinek egyszerűen így alakult az élete.

Egyszerű a képlet fiúk és lányok: ha valaha egy olyan illetővel hoz össze a sors, akit zavar, vagy aki fintorog, mikor megtudja rólad, hogy szűz vagy, akkor hagyd azt az embert ott a büdös francba, mert még csak egy ostoba szót is felesleges rá fecsérelni. Ha párt kerestek olyat keressetek, akit vagy nem zavar vagy örül is neki, hogy nem ment még át rajtad a fél ország.

Ebből szerintem nem kellene ügyet csinálni, van aki már tizenévesen igényli és alkalma is adódik rá, van, aki csak később igényli és később adódik rá alkalma és van olyan is hogy se nem igényli se nem adódik rá alkalma. Szerintem nem túl bonyolult...és ezeken lehet ám változtatni is. Nehéz, de nem lehetetlen.

2013. nov. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!