Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy huszonéves lány, attól...

Egy huszonéves lány, attól még, hogy szűz, lehet egy felnőtt, érett nő?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 25 év körüli, nem volt még párkapcsolata és szűz. Szerintetek így nem lehet úgy tekinteni rá, mint egy normális,komoly,érett nőre? Rendben, hogy ebben a témában nincs tapasztalata (bár attól még lehet értelmes véleménye), de ha másról van szó, akkor is befolyásolja azokat az embereket, akik tudnak a dologról. Tapasztalatok alapján tettem fel a kérdést, mert eléggé érezhető ez a hozzáállás.

Ti mit gondoltok erről?

Kort is írjatok!

Köszi!

2013. okt. 31. 17:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
8.: Én nem vontam kétségbe, hogy értelmi képességeiben ne érne fel egy felnőttel, egyszerűen csak azt mondtam, hogy 25 évesen azért már kissé cinkes arra fogni a dolgokat, hogy nem jöttek még ki úgy a dolgok és jó eséllyel valamiféle lelki probléma lehet a ludas.
2013. okt. 31. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne... Csak, mert nem szexelt azért nem érett és felnőtt? Ez nonszensz...
2013. okt. 31. 17:30
 13/22 anonim válasza:
Én is viszonylag későn vesztettem el, és szerintem kizárólag azon múlik, hogy ő hogy viszonyul ehhez. Nekem volt egyfajta kisebbségi érzetem, és lehet, hogy ez a viselkedésen, az egész kisugárzáson meglátszik. Tehát, ha ő maga teljesen elégedett, és ki van békülve azzal, hogy szűz, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy komoly érett nőként lehet rá tekinteni. Bár én úgy gondolom, hogy a szex sokat lendít a személyiség fejlődésen, és sok mindent tanulhat belőle az ember, ami mondjuk az élete többi részére is kiterjed.
2013. okt. 31. 17:33
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha azért szűz, mert vallásos, akkor igen. Ha azért, mert annyira válogatós, h senki sem elég jóképű neki, akkor nem.
2013. okt. 31. 17:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Nem ezen múlik. Gondolj bele, ha most van egy 14 kislàny, aki azt sem tudja mi az a szex, de már nem szűz, akkor ő egy èrett nő? Nem..
2013. okt. 31. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

10es vagyok.

nem azt mondtam hogy a 14éves nem szűz az érett,hanem azt hogy a 25éves szűz az nem.25évesen szűznek lenni pontosan annyira természetellenes mint 14évesen nem szűznek lenni.

Mondom meg lehet magyarázni biztos,de ott már vannak eléggé aggályos, szocializációs gondok amik kihatnak a személyiségre.És ez tény.

2013. okt. 31. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Az "érett, felnőtt nő" fogalma egy kicsit komplex, és igenis beletartozik az, hogy legyen már valamilyen kapcsolati tapasztalata.
2013. okt. 31. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

most itt azt mondják, lehet érett, komoly stb.

jó, ki tud biztos tölteni egy lapot az állásinterjúra, meg nem veszik el X országban, mert beszéli a nyelvet...de!

egy bizonyos téren, a kapcsolatok terén nem lehet rá úgy tekinteni.

Ha teljesen hiányzik ez a kistiniként fogom a kezed-járás, annál nehezebb belevetni magát egy kapcsolatba, ahol esetleg várja a másik fél a 3. randin szexet...

szóval itt azt mondják, normális, de mást gondolnak.

2013. okt. 31. 18:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy szó mint száz: maradjunk annyiban, hogy nem egészséges, ha valaki 25évesen még szűz. Ez a reális válasz, minden rosszindulat nélkül.
2013. okt. 31. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Én mint érintett, szintén látom, hogy az emberek így állnak hozzám, ahogy a kérdező is említi. Nem tekintenek felnőttnek, hanem inkább csak egy túlkoros kislánynak.

De tulajdonképpen igazuk van, mert én sem tartom magam érettnek. Nem feltétlenül azért, mert szűz vagyok, hanem mert hiányoznak alapvető ismereteim az emberi kapcsolatokról. Nem csak a másik nemmel, hanem úgy általában sem megy nekem az emberekkel való kapcsolatteremtés. Valaki említette itt a szocializációs hiányosságokat, na, nálam ez nagyon meghatározó. Nem tudom kezelni azokat a helyzeteket, amikor emberekkel kell megismerkedni, jó benyomást tenni rájuk, beszélgetni, bájologni, úgyhogy menekülök is az ilyen helyzetek elől. Ezek után persze nem meglepő, hogy 25 évesen ott tartok, ahol tartok.

"Szerintetek így nem lehet úgy tekinteni rá, mint egy normális,komoly,érett nőre?" --> Hát komolynak komoly vagyok és normálisnak tartom magam abban az értelemben, hogy nem vagyok őrült :D, de az életemnek ezzel a részével baj van, amin ha tudnám, hogy hogyan, akkor változtatnom kellene. Érettnek pedig biztosan nem mondanám magam. De ez csak a saját tapasztalatom.

2013. okt. 31. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!