Mit tegyek? Feküdjek le vele vagy ne?
Bocsi.
Ha kérdező nem biztos a dolgában, nem helyes megtenni a lépést. Ez nem számítógépes program, hogy egy gombnyomással visszavonom, és tiszta lappal indulok. A szűzességből csak egy van.
Ha a nevemet megnézed, láthatod, hogy én is pasiból vagyok. És ha nem is mostanában, de én is voltam fiatal. Mégpedig a rosszabbik fajtából. Azonnal továbbléptem, ahol nem termett nekem babér. Sőt az ártatlanság elvételével se szívesen bajlódtam. Aztán egyszer megismertem valakit, akiért érdemes volt várni. Pedig 17 éves koromtól mindig volt mellettem valaki, és meg is fogadtam, hogy soha nem nyúlok magamhoz többé. Képzelheted, nem volt könnyű, amikor 22 évesen fel kellett adnom az elveimet. De érdemes volt.
Ha kérdező nem teljesen biztos abban, hogy ennek a fiúnak őrizte magát, úgy helyes, ha kivárja az arra megfelelő időpontot, vagy az arra megfelelő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!