Van egy 20 éves barátom és utalásokat tesz rá, hogy mennyire szeretne már velem lenni. én még szűz vagyok (15). Nagyon jól megvagyunk meg minden. én is szeretném meg minden, de félek. Szerintetek mennyi idő után feküdjek le vele?
Attól függ mióta jártok már, és menyire bízol meg benne, mert sokan sajnos kihasználják a rózsaszín ködöt ami a lány szemében van, és egy pár alkalom erre és ott is hagyják őket, a jobbak direkt úgy csinálják hogy a csaj dobja őket, megutáltatják magukat velük.
Húgom is sajnos már besétált nem egy ilyenbe abból 2 nagyon átlátszó volt, de én a többiről is levettem hogy ott valami nem kerek, a húgomnál pár hónapig boldogság volt de utána meg sírás ezerrel. A húgomnak tavaly egy nagyon értelmes kedves srác udvarolt, látásból ismerem is őt meg a haverjait is és mindenki mondta hogy ő rendes, nem használja ki a nőket, de a húgom érdekes módon nem akart semmit sem tőle. Helyette összejött egy szépfiúval aki nagyon csúnyán kihasználta meg megalázta, és a húgom totál ki volt miatta hónapokig és akkor már késő bánat volt, mert a srác aki udvarolt neki, megharagudott rá, jogosan is és már másik lánnyal van együtt.
ezt csak példának írtam, ne értsd félre de sajnos sok ilyet láttam meg hallottam már, és nagyon sajnálom is a húgomat emiatt hogy pont az idiótákat sikerül kifognia.
Először is köszönöm szépen a normális válaszokat és, hogy nem egyből az jött, hogy hú mekkora k*rva lenne 15 évesen.
Szóval 4 hónapja vagyunk együtt. bízom benne teljes mértékben. kétségeim sincsenek csak azért bennem van a félelem mint szerintem a legtöbb lányban, hogy mégis milyen lesz az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!