Létezik szűz FÉRFI?
Figyelt kérdés
A férfit alatt a fejlett emocionális és racionális intelligenciával rendelkező pasit értem. sokszor van az, hogy azt hiszem rendben vagyok, nekem van igazam, intelligens vagyok. Erre kapok egy olyat hogy szűzen a pasi max kisfiú szerepben lehet. Ha így szó szerint nem is, de ezt éreztetik az igazán jó nők. Vagy félreértettem valamit? mit csesztem el, ha igen? 18 vagyok, tartok tőle, hogy még egy darabig nem lesz szexben részem. hogy értékeljem önmagam így férfiként?2013. máj. 11. 16:57
1/27 anonim válasza:
a pasi pedig az a személy, akinek kukaca van?
2/27 anonim válasza:
NEM ! Kihalt az összes, evoluciós alapon! A nőknek nem kell a szexmentes pasi...
3/27 anonim válasza:
Kényszerítsd térdre a mugli világot:D
4/27 anonim válasza:
Szűz Férfi nem
Sírós szűz kisfiúk viszont igen
5/27 anonim válasza:
Akkor az összes cölibátust tartó hím ember, nem válhat férfivá? elég hülyén hangzik:D
6/27 A kérdező kommentje:
nem szexmentes b+. szex hiányos a korábbi szex hiány(szüzesség) miatt. persze így nem is szerette egy nő se, mert annak a kifejezésére a puncijukat használják...
2013. máj. 11. 17:01
7/27 anonim válasza:
Persze, én is FÉRFI vagyok, viszont olyan ronda, hogy az örök szüzesség determinált a számomra.
8/27 anonim válasza:
1. Amíg minden területen nem bizonyít addig nem igazán merném egy hímnemű társamat férfinek nevezni. (nem az extrém dolgokra kell gondolni).
2. 18 éves embert inkább tartok gyereknek mint fiatal felnőttnek, Férfinek meg pláne nem.
Szóval barátom te még nem vagy férfi, és nem csak azért mert még szűz vagy...
10/27 A kérdező kommentje:
7.-nek: ezek szerint nem vagy férfi csak hímnemű. a kettő kétkülön dolog manapság...
2013. máj. 11. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!