Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik szűz FÉRFI?

Létezik szűz FÉRFI?

Figyelt kérdés
A férfit alatt a fejlett emocionális és racionális intelligenciával rendelkező pasit értem. sokszor van az, hogy azt hiszem rendben vagyok, nekem van igazam, intelligens vagyok. Erre kapok egy olyat hogy szűzen a pasi max kisfiú szerepben lehet. Ha így szó szerint nem is, de ezt éreztetik az igazán jó nők. Vagy félreértettem valamit? mit csesztem el, ha igen? 18 vagyok, tartok tőle, hogy még egy darabig nem lesz szexben részem. hogy értékeljem önmagam így férfiként?

2013. máj. 11. 16:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Miért kell ekkora ügyet csinálni abból,hogy 18 évesen szűz vagy? Nem jelenti azt,hogy hátralévő életedben már soha nem közösülhetsz nővel.. :/

Én 19 évesen is szűz vagyok még, de nem problémázok azon,hogy eddig nem találkoztam olyan pasival akivel lefeküdtem volna...

2013. máj. 11. 17:04
 12/27 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy az életének legyen olyan területe, ahol rendes férfi szerepben van. Ilyen dolog pl. az is, hogy valaki dolgozik. Igen, egy FÉRFI igenis keressen pénzt, és ne csak tengjen-lengjen. Na, ez nálam megvan, ugyanis ahhoz, hogy az ember dolgozzon, ahhoz nem baj, ha alacsony, dagadt és ocsmány, mert az számít, hogy mit tud és azt el is tudja végezni. Viszont a csajozásban nagyon számít a külső, amiben nekem a lehető legrosszabb jutott. Így érthető, hogy sosem fogok tudni randizni egy lánnyal sem, hogy a többiről már ne is beszéljek. Szóval férfi vagyok, csak sajna a külső adottságaim miatt örökre szűz maradok.
2013. máj. 11. 17:10
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem a nemi élet megkezdésétől leszel férfi, majd rájössz erre, és akkor tényleg az leszel. 18 évesen nem baj, hogy bizonytalan vagy, majd megérsz.

A nő meg, ha igazán veled akarna lenni, ne mondana ilyen gonoszságokat, hogy letörje az önbizalmad.

2013. máj. 11. 17:24
 14/27 A kérdező kommentje:
De hogy lehet férfi a pasi ha közben még egy olyan alap dolgot nem tud, mint nőket dugni? ideális esetben az evéssel, ivással, szarással, alvással teszik egy szintre az igazi nők, természetes, hogyb@szhatnak, amikor megkívánják.(például aki megszomjazik, magához vesz egy pohárvizet. a szexnek is így kéne mennie már az ismerkedéskor is)
2013. máj. 11. 17:32
 15/27 anonim ***** válasza:

Már hogy kéne így mennie az ismerkedéskor?

A szex nem olyan szükséglet, mint a vizelés pl.

Teljesen félreérted ezt az egészet, talán pont azért, mert még gyerek vagy bizonyos értelemben.

2013. máj. 11. 17:40
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem létszükséglet. De az érett felnőtt élet része.( persze sok minden más is szükséges hozzá, de ez egy alapköve) Lehet nélküle éli. de hogyan? szerintetek ez élet? most őszintén? ugye hogy nem. egy szürke semmi
2013. máj. 11. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz nemi élet nélkül élni, miért nem ismerkedsz? Egyébként neked csak szex miatt kellenek a lányok? Mert az igazi férfinak nem.

Te leginkább magadnak akarsz bizonyítani a szexszel, ami ha sikerül is, csak időleges lesz. Nem fogod hosszú távon jobban érezni magad.

Igyekezz rendes célokat kitűzni magad elé, az élet nagyon gyorsan elmegy.

2013. máj. 11. 17:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm!:) indulok is célokat kitűzni, a szex az nem cél, alap dolognak kéne lennie majd úgy is tekintek rá. indulok is, megkresni álmaim nőjét:)
2013. máj. 11. 18:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem vagy férfi, mert itt "filozofálsz".
2013. máj. 18. 22:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Te egy befolyásolható gyerek vagy, akit megfertőzött a ma széles körben elterjedt, ugyanakkor az embereket erkölcsi nullává avanzsáló szexközpontú gondolkodás.

A Férfi mivoltnak és a szexnek semmi köze nincs egymáshoz.

Azok az úgynevezett "igazi nők", akikről te beszélsz, csupán olyan ribancok, akik nem kérnek pénzt.

Te a kommentjeidben kijelentesz, megállapítasz és megválaszolgatod a saját kérdéseidet, ergo piszkosul nem vagy kíváncsi mások véleményére, tanácsára, ha csak az meg nem egyezik a már média által beléd pumpált mesterséges nézetekkel, így viszont nem fogsz előrébb jutni, férfivá válni meg aztán végképp nem.

2013. máj. 19. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!