Létezik szűz FÉRFI?
Miért kell ekkora ügyet csinálni abból,hogy 18 évesen szűz vagy? Nem jelenti azt,hogy hátralévő életedben már soha nem közösülhetsz nővel.. :/
Én 19 évesen is szűz vagyok még, de nem problémázok azon,hogy eddig nem találkoztam olyan pasival akivel lefeküdtem volna...
Nem a nemi élet megkezdésétől leszel férfi, majd rájössz erre, és akkor tényleg az leszel. 18 évesen nem baj, hogy bizonytalan vagy, majd megérsz.
A nő meg, ha igazán veled akarna lenni, ne mondana ilyen gonoszságokat, hogy letörje az önbizalmad.
Már hogy kéne így mennie az ismerkedéskor?
A szex nem olyan szükséglet, mint a vizelés pl.
Teljesen félreérted ezt az egészet, talán pont azért, mert még gyerek vagy bizonyos értelemben.
Ha nem akarsz nemi élet nélkül élni, miért nem ismerkedsz? Egyébként neked csak szex miatt kellenek a lányok? Mert az igazi férfinak nem.
Te leginkább magadnak akarsz bizonyítani a szexszel, ami ha sikerül is, csak időleges lesz. Nem fogod hosszú távon jobban érezni magad.
Igyekezz rendes célokat kitűzni magad elé, az élet nagyon gyorsan elmegy.
Te egy befolyásolható gyerek vagy, akit megfertőzött a ma széles körben elterjedt, ugyanakkor az embereket erkölcsi nullává avanzsáló szexközpontú gondolkodás.
A Férfi mivoltnak és a szexnek semmi köze nincs egymáshoz.
Azok az úgynevezett "igazi nők", akikről te beszélsz, csupán olyan ribancok, akik nem kérnek pénzt.
Te a kommentjeidben kijelentesz, megállapítasz és megválaszolgatod a saját kérdéseidet, ergo piszkosul nem vagy kíváncsi mások véleményére, tanácsára, ha csak az meg nem egyezik a már média által beléd pumpált mesterséges nézetekkel, így viszont nem fogsz előrébb jutni, férfivá válni meg aztán végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!