Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj az, ha még huszonéve...

Miért baj az, ha még huszonévesen szűz vagyok és várok az igazira? Miért néz emiatt minden férfi, akivel ismerkedek, hülyének? :O

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 21:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
mert az vagy, lol.
2013. ápr. 10. 21:48
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
mert abban a korban ez már "gyerekes" felfogásnak számít. Attol hogy igy vagy vele nem kell mondani mindenkinek, mert ez elijeszti a férfiakat.
2013. ápr. 10. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell foglalkozni velük, szerintem ez ma már nagy dolog, hogy valaki nem ugrik bele azonnal, lesz ami lesz alapon.
2013. ápr. 10. 21:49
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Én mondjuk nem feltétlenül "Az Igazi"-ra vágyom, "csupán" kölcsönös szerelemre. Ha emiatt valaki hülyének néz, akkor jobb is, ha ott abbahagyjuk az ismerkedést. 22l
2013. ápr. 10. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
De ne várj a szőke hercegre, mert NEM fog eljönni
2013. ápr. 10. 21:50
 6/16 anonim válasza:
94%
semmi baj nincs vele hogy vársz! csak nincs szőke herceg:( azért néznek hülyének mert ők is hülyék! 20/F
2013. ápr. 10. 21:52
 7/16 A kérdező kommentje:
azt nem értem, hogy miért baj az, hogy nem bújtam ágyba valakivel minden adandó alkalommal egy-egy éjszaka egy-egy buli hevében? és hogy nem akartam egy lenni a sok megkapott nőből...hanem egy igazi kölcsönös megértésen és szerelmen alapuló kapcsolatban gondolom helyénvalónak a szexet? lehet én vagyok maradi, de valahogy én így tudnám elképzelni...
2013. ápr. 10. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:
5%

de ha így gondolod, és tényleg. akkor mit keres itt a kérdésed ?

-azért mélyen legbelül te is tudod hogy nem így gondolod és nemtudod emészteni hogy miből maradtál eddig ki ..

2013. ápr. 10. 22:00
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Neked van igazad. Ha egy rendes férfivel találkozol, aki feleségül is akar venni, akkor értékelni fogja.

Én 28 évesen mentem férjhez, és szűz voltam még. Ma már 8 éves házasok vagyunk.

Nem bántam meg, hogy a mai nőkhöz hasonlóan nem éltem ki ribi módra magam.

2013. ápr. 10. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Nincs baj a felfogásoddal, de sajnos ilyen férfi kevés van nagyon, így nagy az esély, hogy magányos leszel sokáig és utána hirtelen akarsz majd mindent bepótolni. De ha magabiztos vagy, akkor hajrá!
2013. ápr. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!