Amelyik férfi 20 év felett szűz, undorítóan csúnyának számít?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 23:39
3/51 anonim válasza:
Tükörbe néztem és azt kell mondjam, hogy nem. Egész jól nézek ki. Köszönöm előre is a privátokat!
4/51 anonim válasza:
#3 nem, ez sajnos csak lányok esetén megy így
6/51 anonim válasza:
nem
persze van aki a külseje miatt nem talál párt,de ahogy megfigyeltem a kérdezőket szerintem inkább az önbizalom miatt nem találtak még maguknak senkit
7/51 anonim válasza:
En olyanokat ismerek csak akik trnyleg azert szuzek,mert csunyak...
Szoval szerintem ez nem csak lanyokra igaz.
8/51 A kérdező kommentje:
Valami miatt mégse voltam soha nővel, és mindjárt 25 leszek.
Az egy dolog, hogy én magam nem kezdeményezek feléjük, de rajtam kívül majdnem minden ismerősömet fel akarták, vagy szedték is már fel csajok. Másra nem gyanakodhatok, csak arra, hogy hihetetlenül ronda lehetek.
2013. márc. 18. 23:45
9/51 anonim válasza:
#5 akkor majd szólj a másiknak, hogy írjon rám
10/51 anonim válasza:
küldj képet privátban
amúgy pl bátyámat sok nő helyesnek mondja még is szűz,veled egyidős,szóval nem biztos hogy van alapja
amúgy a pasinak kell felszedni a nőket és nem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!