Ha 45 évesen férfi vagyok és szűz az akkor nem gond?
Figyelt kérdés
Mert a bikát nem nagyon szeretem2013. ápr. 8. 22:46
2/12 anonim válasza:
Mármint hogy az-e a gond hogy férfi vagy vagy hogy szűz? Ha faszi, akkor nem, ha szűz, akkor jó sok türelmed van :D
5/12 anonim válasza:
Mi nem tudjuk meghatározni hogy melyik jegyben szülessünk, apa is szűz, ez van, szóval nem gond :)
6/12 anonim válasza:
nekem egyik se gond. ezt lehet, hogy magadtól kéne megkérdezni!
a bikát viszont nem vágom.
7/12 anonim válasza:
"Ha 45 évesen férfi vagyok..." Miért, ha 44 vagy 46 éves lennél, akkor nő lennél?
8/12 anonim válasza:
50 évesen már nő leszel? De még mindig szűz?!
De ott már valami nem oké, szerintem fejben sem, amúgy jól bírod. Minden téren ilyen kitartó vagy?
Jaaaa, és elnézést hogy tegeztem!
9/12 A kérdező kommentje:
Nőt szeretnék aki levenné a szüzességet a far......-ól
2013. ápr. 8. 23:08
10/12 anonim válasza:
kicsi tündérkém az a fing már elillant...
h te innen nőt kapj egy ilyen kamu kérdéssel, sztem menj aludni, mert holnap a szüleid kirugdosnak az ágyból ha nem mész iskolába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!