Mit tegyek? Feküdjek le vele vagy ne?
Jézusom, másfél év után ez kérdés?
Az a pasi nagyon szerethet, ha ennyit vár, de ennyi idő után, szerintem ő se bírja sokáig tovább.
Hát pl gondolj bele abba, hogy mégis miért bántaná a lelkiismereted ha szexeltek?
A barátodnak örömöt okozol, neked is jó lesz, nem is kapkodtatok, olyannal veszted el aki szeret, és a szex az egyik legjobb dolog.
Én nem is értem miért a lelkiismeretfurdalás.
Szerintem a szüleid lehettek nagyon prűdek, és ezt belédnevelték.
másfél év ilyen korban még nem idő...én annó a jegyeimért meg egyetemi vizsgák miatt izgultam aggodalmaskodtam nem ilyen szabadidős-hobbidolgokon hogy legyen sex vagy sem
amíg csak egy szikra kétely van benned addig ne feküdj le vele..tehát én nemet mondok...szerintem attól félsz hogy a pasid szerelmének is vannak határai azaz 1,5 év még oké 2évet vagy többet viszont már nem tud érted se várni.ésha ez kiderülne akkor az álmobéli valóság megmarad álomnak.
a többi válaszolót sem értem 1,5 évet várt és akkor? ha csak a jóság meg kitartáson múlna a dolog és mindenki annyi csajt kapna amennyit a személyisége alapján megérdemel akkor én már ráuntam volna a nőkre.
döntsük már el hogy akkor az élet most igazságos vagy igazságtalan
komolyan 15 év alatt mit csináltatok ????
csak kézenfogva séta????
volt csók ?
simogatás?
petting???
?????
am amíg bizonytalan vagy ne tedd meg
de kezd el haladni afele h bizony egyszer szexelni is fogsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!