16 éves vagyok, és a barátommal 2hónapja járok, és azt akarja hogy feküdjek le vele. Mit tegyek?
Nem tudom h hányadjára írom már le, de mind1 ;)))
Ha a fiú tényleg szeret, akkor nem zavarja ha nem fekszel még le vele, akkor tud várni. Viszont ha csak erre kellesz neki, akkor utána ott fog hagyni, igen hidd el így van.
Persze lehet h most egy névtelen válaszolót nem fogsz komolyan gondolni, de ha ott hagy nem sokkal később, akkor csak gondolj vissza és nyomj egy zöld kezet majd! ;D
Szval, mond neki h nem állsz készen, és figyeld a reakcióját, ha csak szexre kellesz neki, akkor időhúzásnak fogja gondolni, így 'ideges' lesz és tovább áll. Viszont ha úgy szeret, akkor maximum egy kicsit szomorú lesz, de megfogja érteni! ;DDD
Sok sikert! ;ddd
#6-os vagyok,
#7: Bocsi, de persze győzködheti, de nem fogja 2-3 hhónapnál tovább csinálni, eddig a legtöbb akiről hallottam (igen sajnálom h ilyen ismerősöm is van), kicsivel több mint 3 hónap után feladta és azt mondta h ha nem fekszik le vele ott hagyja, végül a csaj nem hagyta magát és tényleg otthagyta, persze az is közre játszott h a csajnak is elege volt a győzködésből és a fiú időhúzásnak gondolta, mert komolyat ugy se szeretett volna, csak pár éjszakát, mind2-en 16 évesek voltak.
Le akarsz vele feküdni? Ha igen, feküdj le vele, ha nem, akkor ne.
Ez ennyire egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!