Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok döntő többsége miért...

A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?

Figyelt kérdés
Miért nem értékelik inkább, hogy előtte még nem volt senkije, és ő lehet neki az első. Miért inkább azok kellenek, akiknek már több kapcsolatuk volt, mint amennyit fejben tudnak tartani. A szexbe amúgy is pár alkalom után bele lehet jönni. Olyan nagy ár ez?

2013. nov. 4. 07:15
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:

Hello!

Az teljesen biztos, hogy lelki oka van a dolognak,ha nem találsz olyan lányt, aki ezt elfogadja (nem értem honnan veszed, hogy nem kezdenének kapcsolatot, ha ismerkedésnél azzal kezdesz, hogy szűz vagy, akkor még 60 évesen is az leszel, mert egy komolyabb lányt elsősorban nem ez érdekel). Tanácsolom egy fizetős lány felkeresését, én 22 múltam amikor elvesztettem fizetős helyen, és szerintem ez volt a legjobb döntés, amit valaha is hoztam. A fizetős lányokat nem érdekli, hogy voltál-e már valakivel, hány centis, a szerszám (az utóbbi a barátnődnek sem lesz olyan érdekes, mint azt sokan gondolnák). Ha sikerül elvesztened a szüzességed, az önbizalmad 5x annyi lesz mint előtte. Egyébként egyáltalán nem gáz a fizetős hely, már az ókorban is volt jó pár belőlük, a római katonák kb 1800 éve a zsoldjuk mellé kaptak kupleráj tallért, amiből aztán lehetett menni a dologra. De visszatérve, a fizetős hölgynek ha akarod nyugodtan elmondhatod a helyzeted, ő tudni fogja mit kezdjen veled. De nagyon fontos, hogy ne egy plázacica típusú szilikoncicis luxusprosti legyen, csak valami egyszerűbb. És ez után keress magadnak egy normális lányt!!!

Csak a saját tapasztalataimat írtam le, remélem segíteni tudtam.

Sok sikert kívánok!!!

2013. nov. 4. 23:03
 42/56 kigyúrt kopár gádzsó válasza:
egy szűznek sokat kell tennie azért h elérje egy húsvér tenyészbika edzettségi szintjét.. és ezt a kancák is tudják barátom
2013. nov. 5. 01:12
 43/56 anonim ***** válasza:
Én olyannal se jönnék össze, akiről kiderül, hogy prostinál volt, vagy ha kapcsolatban tudom meg, erősen elgondolkodnék, hogy folytatom-e. Olyan férfival akarok lenni, aki ért a nőkhöz.
2013. nov. 5. 11:08
 44/56 anonim ***** válasza:
Na persze értsen a nőkhöz, de amint téged megismer, csak hozzád értsen, és felejtse el a csajozási tudományát. Keressed csak nyugodtan tovább ezt az embert.;)
2013. nov. 5. 17:33
 45/56 anonim ***** válasza:
32 évesen még szűz vagyok (tehát jóval a 25+ kategória, de nincs homlokodra írva, hogy a nők ez lássák egyértelműen. A prosti sztem nem megoldás egy túlkoros szűz férfinek, úgyhogy marad végérvényesen "az egyetlen és hűséges barátnő", a jobb/balkezed komoly, normális kapcsolat helyett. Az élet szép, ugye? :)
2013. nov. 5. 20:27
 46/56 anonim ***** válasza:
Egy 30 éves haverom most veszítette el a szüzességét. Csak ő a gyk-n való panaszkodás helyett inkább csajozott, folyamatosan próbálkozott és végül összejött neki a dolog. Pedig nem egy Adonisz a srác, de pozitív a hozzáállása és kitartó.
2013. nov. 5. 20:41
 47/56 anonim ***** válasza:

Ha sikerült barátnőt szereznie 30 éves szűzként, akkor itt egy félistennel van dolgunk, emberek!!!

Add át neki, hogy innen a GYK-ról gratulálunk, továbbá kívánjuk neki, hogy a Jóisten tartsa őket össze békességben :)))

2013. nov. 5. 20:52
 48/56 anonim ***** válasza:
Nem barátnőt, hanem állandó szexpartnert. :D De mélyről indult a srác, mégse adta fel soha, tisztelem is érte.
2013. nov. 5. 20:59
 49/56 anonim ***** válasza:

:D

Mesélj már, mit lehet tudni a néniről? Hány éves, férjezett-e stb. Hogy néz ki, mivel fogta meg a srác?

2013. nov. 5. 21:15
 50/56 anonim ***** válasza:
Nem akarok nagyon részleteket kiteregetni, egy szabadtéri fesztiválon szedte fel a csajt, és még aznap elveszítette vele a szüzességét egy sátorban. Annyit tudok, hogy a csaj nem jött volna rá, hogy a srác szűz (de utána a haverom elmondta neki, hogy amúgy az volt), és azóta is találkozgatnak.
2013. nov. 5. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!